Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Křížovka (S01E15)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1982, 9 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Mat sa snaží lúštiť krížovku, ale popritom si pripravil žehličku na žehlenie. Pohltený do lúštenia si neuvedomí, že žehličku nechal zapnutú a tá sa prepáli o poschodie nižšie k Patovi. Ten ide na vzniknutú situáciu upozorniť Mata. Žehlička je poškodená a oni teraz musia vymyslieť ako dožehliť. (pravo)

Recenze (35)

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To tak byva, ked do ruky vezme chlap zehlicku, no skratka parade. Kompletny serial nam to dava skvelu zabavu nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. Je to predovsetkym nostalgicka spomienka na nase stare oblubene vecernicky. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat tříbí svůj intelekt za pomoci pekelně těžké křížovky a při tom se věnují žehlení prádla. O chlapech je všeobecně známo, že nedokáží dělat více věcí najednou a ani naši borci nejsou výjimkou. Vypomůžou si proto strojem, který připomíná nějaké mučidlo používané středověkou inkvizicí. Nakonec jejich byt vypadá jako po výbuchu, ale oni jsou šťastni, neboť se jim společnými silami podařilo vyluštit tajenku. Zajímavé epizoda natahované dlouhými záběry. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Borci jsou tolik zaneprázdněni luštěním křížovek, že vymyslí důmyslný stroj na žehlení prádla. Což ovšem ve finále vede k - jak jinak - naprosté demolici bytu. Ale hlavní úkol splněn - křížovka vyluštěna. ()

Reklama

Reklama