Reklama

Reklama

Hup a Hop

(seriál)

Seznam dílů:  1. Jak je kormidelník zachránil
2. Jak vymalovali kajutu
3. Jak udělali nejmenší stoleček
4. Jak vařili večeři
5. Jak spravovali rádio
6. Jak zkrášlili kormidelníka
7. Jak zapomněli zavřít ledničku
8. Jak honili zloděje
9. Jak kupovali auto
10. Jak si udělali školu
11. Jak rozbili sněhuláka
12. Jak se málem rozloučili
13. Jak vykoupali štětku (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seroš mě jako dítě minul, i když jsem byl Husakovo dítě a spoustu jiných z té doby si pamatuju. Trochu mi to tím pankacskym přístupem ústřední opičí dvojice připomíná Pata a Mata. Je to animacne sice takove neotesane, ale má to osobitou poetiku, je to skvělé namluvene a hudba je taky fajn včetně ústřední písně, kterou nazpíval Walda. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Obsahově bych dala pohádce moje klasické tři hvězdičky protože děj je opravdu příliš jednoduchý a pro malé děti. Ale plné hodnocení dávám za geniální dabing Hupa a pana kormidelníka. A druhá věc je taková, jak si výtvarník dal precizní práci s tvorbou loutek. Škoda že se po pouhých dvanácti epizodách schovaly loutky někde do archivu a upadly do úplného zapomnění. Já bych je určitě ještě nějak využila protože jejich tvorba musela zabrat hodně práce. Mimochodem mám doma o těchto opicích dvě knížky které se mi taky moc líbily. Jsou velice milé a obsahově určitě lepší než ten seriál. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Kormidelník-staromládenec si skomplikuje život prichýlením dvoch nezletilých ľudoopov. Skvele nadabované, okrem ústrednej dvojky Bohdalová + Hrubý a ich adoptívneho papá Filipovského by som vyzdvihol opičieho zlosyna a vykorisťovateľa Kopeckého. Slušná bola aj nočnomorná hororová pasáž so snehuliakom. K tomu parádna hudba a v každej časti minimálne jedna roztomilá pesnička. Veľmi dobré. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, k vrcholům české animované tvorby tenhle seriál nepatří, právě animace trošku pokulhává a scénáře jednotlivých epizod jsou v rámci naší seriálové produkce spíš průměrem. Na druhé straně Bohdalová a Větrovec namluvili své postavy s vysokou profesionalitou - Bohdalová propůjčila svým opičákům dětskou naivitu a hravost, Větrovec svému kapitánovi zase otcovskou shovívavost a starostlivost. Celkový dojem 65 %. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem nepráven zapomenutý loutkový animák (ke kterému jsem se dostal úplně náhodou prostřednictvím ČT až dnes) se dvěma roztomilýma opicema a se skvělým dabingem Jiřiny Bohdalové. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Po odvysílání seriálu bylo několik scénářů přepsáno do podoby knih a vydáno pro děti. (sator)

Reklama

Reklama