Reklama

Reklama

Hup a Hop

(seriál)

Seznam dílů:  1. Jak je kormidelník zachránil
2. Jak vymalovali kajutu
3. Jak udělali nejmenší stoleček
4. Jak vařili večeři
5. Jak spravovali rádio
6. Jak zkrášlili kormidelníka
7. Jak zapomněli zavřít ledničku
8. Jak honili zloděje
9. Jak kupovali auto
10. Jak si udělali školu
11. Jak rozbili sněhuláka
12. Jak se málem rozloučili
13. Jak vykoupali štětku (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem nepráven zapomenutý loutkový animák (ke kterému jsem se dostal úplně náhodou prostřednictvím ČT až dnes) se dvěma roztomilýma opicema a se skvělým dabingem Jiřiny Bohdalové. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, k vrcholům české animované tvorby tenhle seriál nepatří, právě animace trošku pokulhává a scénáře jednotlivých epizod jsou v rámci naší seriálové produkce spíš průměrem. Na druhé straně Bohdalová a Větrovec namluvili své postavy s vysokou profesionalitou - Bohdalová propůjčila svým opičákům dětskou naivitu a hravost, Větrovec svému kapitánovi zase otcovskou shovívavost a starostlivost. Celkový dojem 65 %. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

5 let po Večerníčku se opičáci a kormidelník Rybička dostali také na stránky Čtyřlístku 1973 (Knihovnička 27-31). Fascinující, kolik Večerníčků se ještě najde na stránkách Němečkova seriálu. A jak málo z nich je pravidelně vysíláno, neřkuli vydáváno. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Loutky jsem nikdy moc nemusela, ale výjimky se našly. Hup a Hop patří mezi ně. Opičáky jsem milovala, a když si teď čtu, kdo všechno jim propůjčil svoje hlasy, je jasné, že jsem je milovala naprosto oprávněně. Jo, a milovala jsem je tak, že mi naši koupili i knížku, kterou pořád mám. :^) ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální. Příběhy dvou opičáku, které z ostrova veme pan Kapitán, společně s ním žijí na jedne lodí, a dělají mu samé naschváli... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj títo dvaja opičiaci ma sprevádzali mojím detstvom. Večerníčkov v tej dobe bolo mnoho, stíhať ich mohol ale naozaj iba fanúšik. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Ty dvě opice jsem měl moc rád. Nechápu proč je hodnotíte tak špatně:-( Na druhou stranu je tady hodnotilo jen 25 lidí, to se určitě zvedne. Musí:-) Hup a Hop si to zaslouží:-) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Sem miloval... kolik z nás sálo z pohádkami i hudbu Vadima Petrova..(300 pohádek ! ) Koukám jak blázen že to bylo barevné...jasně NEvyráběla to ČT... dnes už se to nedá, zvláště Bohdalky pitvoření se... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tyhle frajeři mi pěkně štvali. Opice jsou dodneška zvířata, která se mi příliš nelíbí. Možná zrovna Hup s Hopem můžou za to, že tak nesnáším ty populární emotikony s opicemi. ()

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

moje nejoblíbenější pohádka, opravdu, tohle je prostě skvost, úžasně roztomilé loutky a jejich hlasy si prostě musí každé dítě zamilovat. plný počet! ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Obsahově bych dala pohádce moje klasické tři hvězdičky protože děj je opravdu příliš jednoduchý a pro malé děti. Ale plné hodnocení dávám za geniální dabing Hupa a pana kormidelníka. A druhá věc je taková, jak si výtvarník dal precizní práci s tvorbou loutek. Škoda že se po pouhých dvanácti epizodách schovaly loutky někde do archivu a upadly do úplného zapomnění. Já bych je určitě ještě nějak využila protože jejich tvorba musela zabrat hodně práce. Mimochodem mám doma o těchto opicích dvě knížky které se mi taky moc líbily. Jsou velice milé a obsahově určitě lepší než ten seriál. ()

Reklama

Reklama