Reklama

Reklama

Komediální herec a režisér Pauly Shore ztratil všechno. Domov, pověst i přátele. Raději si sbalí svých pět švestek a uteče k mamince. A tam se mu jednoho večera zdá podivný sen. Zesnulý komik mu poradí, aby se proslavil vlastní smrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Skutečný herec a bývalá hollywoodská star Pauly Shore nemá nic, na co byl zvyklý - peníze, dům, ženy, slávu. Rozhodne se tedy, že nafinguje svoji smrt, aby zjistil, jestli si na něj lidé přece jen vzpomenou. BUM! A najednou je Paulyho plná televize. Ovšem tak jako prvotní sláva netrvala věčně, i druhá chvíle slávy brzy končí v momentě, kdy je Pauly odhalen a jde do vězení, kde má možnost přemýšlet nad svým životem a změnit se. Ve filmu je obrovské množství cameo rolí známých herců a zpěváků, je to taková reality-sonda do života na způsob Andyho Kaufmana, ovšem nemohl jsem si pomoci - Pauly Shore mi až příliš připomínal Roba Schneidera. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Trapný komik točí přiblblé seriály, končí na dlažbě, v domě své matky, pak se mu zjeví nějakej tlustej vousáč a řekne mu ať se zabije. On nahraje svou smrt, v TV se rozjedou oslavné ódy, pak se prozradí, že je naživu a v TV na něj házejí špínu. Dostane se do vězení a ani nevím co tam dělá, to už můj mozek nedokáže zpracovávat. Ubíjející nuda, občas se mihne nějaká relativně slavná postava, odříká své dvě trapné větičky a zase zmizí. Jak by byl asi svět krásný, kdyby si Pauly vystřelil mozek a tenhle film nikdy nestvořil... ()

Reklama

Kletus 

všechny recenze uživatele

Paulyho Shora jsem viděl jen jednou a to na obalu filmu "Závada Blair Witch" (opravdu "Závada") a teď když jsem narazil na tento snímek (ani nevim proč jsem ho sháběl) zjišťuju, že mi Pauly připadá jako docela sympatickej ksicht a film sám o sobě taky není úplně špatný. Spoustu cameo roliček svym způsobem kultovních herců jako Tommy Chong, Corey Feldman nebo Jason Mewes. Camea Jima Carreho a Amy Weberové mi sice unikly, ale co. Zkrátka nedoceněnej film o (nejspíš) nedoceněnym komikovi(o tom se lze přesvědčit i na ČSFD a to tak, že si stačí všimnout, že Pauly Shore, který je hlavním hrdinou tohoto snímku je v hercích uveden zhruba uprostřed), kterej dává vzpamenout na starý americký sitcomy, který neznám ani já, avšak celkem zábava. 5/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Divim se, ze tohle nechali Shorea natocit. Film ve kterym vzpomina na svy slavny kousky a snazi se zase ziskat slavu a ackoliv sem od nej nic nevidel, podle podprumernejch hodnoceni to vypada, ze natocil samy sracky. Jako kdyby podobnej film natocil nejakej poradnej komik, tak pohoda, ale Shore, nevim no. Nicmene k samotnymu filmu. Ten je natocenej vcelku mizerne, vtipu tu je par, ale obcas, hlavne diky vyskytu nejakyho znamyho herce, to dokaze pobavit. I kdyz maj kolikrat jen jednu dve vety, Penn, Sizemore, Vaughn, Sheen, Troyer, Mewes, Stiller, Madsen a dalsi jsou fajn a dokonce je tu i fajn Britney Spears. Ale celkove to je podprumerna komedie s nesympatickym hlavnim hrdinou. ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Možná by byl tenhle film přijatelnější, kdyby byl o fiktivní postavě, pak by bylo možno ho brát jako určitou alegorii pomíjivosti a povrchnosti slávy různých hollywoodských hvězdiček a mohly by tu být trefné i vtipné momenty. Divák by si také mohl říkat, že hlavní hrdina je tak trapný a nesympatický proto, aby absurdita různých nešvarů šoubyznysu ještě více vynikla. Skutečnost, že se jedná o skutečného herce, z filmu dělá poměrně nudnou, patetickou a trapnou záležitost. Opravdu překvapivé je množství známých osobností v drobných roličkách a skutečnost, že se k účinkování v tomto dílku propůjčili. Nebo jsem to prostě vůbec nepochopila? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V scéne z roku 1997, kde Pauly Shore odmietne posunúť nahrávku Freda Dursta, frontmana kapely Limp Bizkit, mu ten povie, že ho nikdy neobsadí do svojho videoklipu. V skutočnosti si Pauly zahral vo videoklipe k pesničke Break Stuff (2000). (Lukoh)

Reklama

Reklama