Reklama

Reklama

Komediální herec a režisér Pauly Shore ztratil všechno. Domov, pověst i přátele. Raději si sbalí svých pět švestek a uteče k mamince. A tam se mu jednoho večera zdá podivný sen. Zesnulý komik mu poradí, aby se proslavil vlastní smrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Todle není vůbec moje kafe. Není to sand ani tak vtipné jako by Pauly Shore chtěl. Místy mi to příjde až nevkusné, až přímo nezkušené, až přímo naprosto debilní co tam Shore předvádí. Jediná hvězda u tohodle filmu ode mě putuje lidem jako je Ben Stiller, Snoop Dogg nebo Dr. Dre. U nich jsem se asponň pobavil... Ale jinak? Nikdy víc ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Možná by byl tenhle film přijatelnější, kdyby byl o fiktivní postavě, pak by bylo možno ho brát jako určitou alegorii pomíjivosti a povrchnosti slávy různých hollywoodských hvězdiček a mohly by tu být trefné i vtipné momenty. Divák by si také mohl říkat, že hlavní hrdina je tak trapný a nesympatický proto, aby absurdita různých nešvarů šoubyznysu ještě více vynikla. Skutečnost, že se jedná o skutečného herce, z filmu dělá poměrně nudnou, patetickou a trapnou záležitost. Opravdu překvapivé je množství známých osobností v drobných roličkách a skutečnost, že se k účinkování v tomto dílku propůjčili. Nebo jsem to prostě vůbec nepochopila? ()

Reklama

Kletus 

všechny recenze uživatele

Paulyho Shora jsem viděl jen jednou a to na obalu filmu "Závada Blair Witch" (opravdu "Závada") a teď když jsem narazil na tento snímek (ani nevim proč jsem ho sháběl) zjišťuju, že mi Pauly připadá jako docela sympatickej ksicht a film sám o sobě taky není úplně špatný. Spoustu cameo roliček svym způsobem kultovních herců jako Tommy Chong, Corey Feldman nebo Jason Mewes. Camea Jima Carreho a Amy Weberové mi sice unikly, ale co. Zkrátka nedoceněnej film o (nejspíš) nedoceněnym komikovi(o tom se lze přesvědčit i na ČSFD a to tak, že si stačí všimnout, že Pauly Shore, který je hlavním hrdinou tohoto snímku je v hercích uveden zhruba uprostřed), kterej dává vzpamenout na starý americký sitcomy, který neznám ani já, avšak celkem zábava. 5/10 ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Skutečný herec a bývalá hollywoodská star Pauly Shore nemá nic, na co byl zvyklý - peníze, dům, ženy, slávu. Rozhodne se tedy, že nafinguje svoji smrt, aby zjistil, jestli si na něj lidé přece jen vzpomenou. BUM! A najednou je Paulyho plná televize. Ovšem tak jako prvotní sláva netrvala věčně, i druhá chvíle slávy brzy končí v momentě, kdy je Pauly odhalen a jde do vězení, kde má možnost přemýšlet nad svým životem a změnit se. Ve filmu je obrovské množství cameo rolí známých herců a zpěváků, je to taková reality-sonda do života na způsob Andyho Kaufmana, ovšem nemohl jsem si pomoci - Pauly Shore mi až příliš připomínal Roba Schneidera. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Trapný komik točí přiblblé seriály, končí na dlažbě, v domě své matky, pak se mu zjeví nějakej tlustej vousáč a řekne mu ať se zabije. On nahraje svou smrt, v TV se rozjedou oslavné ódy, pak se prozradí, že je naživu a v TV na něj házejí špínu. Dostane se do vězení a ani nevím co tam dělá, to už můj mozek nedokáže zpracovávat. Ubíjející nuda, občas se mihne nějaká relativně slavná postava, odříká své dvě trapné větičky a zase zmizí. Jak by byl asi svět krásný, kdyby si Pauly vystřelil mozek a tenhle film nikdy nestvořil... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • V scéne z roku 1997, kde Pauly Shore odmietne posunúť nahrávku Freda Dursta, frontmana kapely Limp Bizkit, mu ten povie, že ho nikdy neobsadí do svojho videoklipu. V skutočnosti si Pauly zahral vo videoklipe k pesničke Break Stuff (2000). (Lukoh)

Reklama

Reklama