Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hygienik zavřel mateřskou školu. Spousta zaměstnanců bude nucena kvůli tomuto rozhodnutí zůstat doma s dětmi. Nabízí se řešení, Radiana se vzdá stavby podnikové chaty a za ušetřeně peníze se začne stavět mateřinka. Mužská část Radiany o tom nechce ani slyšet, ale ženy od soustruhů mají pro strach uděláno, a tak neváhají vpadnout na jednání závodního výboru a pokusit se zvrátit jeho výsledek. (Snorlax)

(více)

Recenze (3)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bidlo se žení, Radiana pod tlakem žen mění rekreační chatu za mateřskou školku. Zaměstnanci proto vyráží na společnou dovolenou pod stany, kde si užívají spousty soudružské legrace. Výsledkem je nejslabší díl seriálu se se spoustou zbytečných a otravných scén ze svatby a podnikové rekreace. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže je Sokolovský nepopiratelným mistrem scén a dialogů z nejrůznějších schůzí, sekretariátů a lidových shromáždění, tak je naopak naprosto bezradný ve vedení jakékoli romantické linie. Vlastně si nepamatuji žádnou dvojici z kteréhokoli jeho seriálu, mezi kterou by to nějak jiskřilo. Není pak divu, že když tato linie tvoří značnou část dvanáctého dílu Zákonů pohybu a mistr si navíc vybere slabší chvilku i u těch schůzí, je výsledkem jednoznačně a s velkým náskokem nejslabší díl seriálu. ()

Reklama

Reklama