Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April a Chad jsou dokonalým jižanským párem z dobrých rodin. Teď právě si užívají posledních dnů svobody před svatbou. Pak ale do města dorazí karneval a s ním i atraktivní a neodolatelný Perry. April je k němu přitahována nenasytnou touhou, která rozvrátí celý její dosavadní život. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Na imdb není řazen v kategorii erotických (proto ani tady), ovšem evidentně tam patří. Trochu jsem u toho pospával, ale jako jeho pozitivum musím napsat, že erotičtější (chcete-li, pak otevřenější) film jsem ještě na MGM neviděl. Sherilyn Fenn je svým způsobem přitažlivá žena. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Málokedy používam ten výraz, ale tento film je hovadina, hodná povšimnutia len pre nahú Sherilyn Fenn. Zalman King skrátka dosiahol svoj vrchol pri Zmyselnej orchidei a tuná sa snaží vykrádať 9 1/2 týždňa . Ak sa teda chcete "spájať", rozhodne nezačnite s týmto filmom :-). (10.11.2004) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce erotický film s lehce přitažlivými postavami. 1) Slabší pokus je inspirovaný filmem 9 1/2 týdne, ale všem chybí charisma. 2) 27letému Richardu Tysonovi (Perry od kolotoče) dobové džíny slušely. ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Erotické drama o ženě, která týden před svou svatbou podlehne pokušení a prožívá milostný poměr s mužem od cirkusu.Tenhle film je k smrti nudnej, a dokonce i ty erotický scény jsou úplně bez šťávy.Zajímavý jsou na tomhle filmu vlastně jenom tři věci (blond vlasy S. Fenn,krátký výstup L. Fletcher a mladičká Milla Jovovich), a to se mi zdá dost málo... ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Dějová zápletka je zajimavá jako rozlitý kadidlo v kostele a žánrově se to pohybuje někde mezi kočkopsím dortem a vepřovym gulášem. Přesto z toho bylo cítit, že tvůrci svému řemeslu rozumí a umí udělat i z prdu umění. ()

Reklama

Reklama