Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (156)

MMR 

všechny recenze uživatele

Není to nic ztřeštěného, na co jsem od Steva Martina zvyklý, přesto jsem se pobavil. Ale nechybělo málo a dal bych o hvězdičku méně. No tak po chvilce rozmýšlení jsem tu hvězdičku strhnul. Místo slabších 4 to tedy je lepší 3 hvězdy =D ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pozeral som Otca nevesty niekolko dni pred svojou svadbou, preto si velmi zivo viem predstavit vsetky strasti a radosti Steva Martina...Kto nezazije nepochopi... ;-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný příběh o tom, jak tatínkova malá holčička dospěje a chce mít svatbu. Nebyl by to Steve Martin, aby z takové události udělal pekelnou taškařici, ale v dobrém slova smyslu. :-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rodinné srágory a "jednoduché" komédie sa stali prekliatím talentovaného komika menom Steve Martin. A tu niekde sa to všetko začalo. Našťastie to nedosahuje ešte obludné rozmery jeho neskoršej tvorby. 5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Aha, takže toto je remake? Pozeral som úplnou náhodou kedysi na Nove a aj keď Steve Martin so svojimi predčasnými šedinami mi nikdy, okrem jednej výnimky, nepripadal bohvieako vtipný, nijak výrazne znechutený som prekvapivo nebol. Celkom milá komédia, ktorú keď neuvidíte, tak sa vám vôbec nič nestane. Dnes som už ale podstatne preberavejší. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Svěží "rodinnovka" s blonďákem :-) Stevem Martinem v hlavní roli. Bohužel nastolené tempo nevydrží až do konce, kdy už se schyluje k oné velké rodinné události a na bláznivé vtípky nezbývá čas. Ale co víc chtít na prvního Máje? :-) 65% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sice mě to čeká až za pár let, ale Georgi... plně tě chápu.. a nezlob se, skvěle jsem se bavil.. možná proto, že tě chápu.. a neboj se, ono mě to přejde.. až to přijde.. :-) ()

packa 

všechny recenze uživatele

Další zprasenej remake. Akorát se vám podařilo, milí tvůrci, zhnusit mi vzpomínku na Nevěstina otce. Steve, mám tě sice docela rád, ale na Spencera prostě nemáš. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V rámci komedie jde o jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Já osobně nevím, co jiného bych měl od rodinné komedie víc čekat. Je to vtipné a hlavně lidské a vsadím se, že se každý v nějaké scéně musí najít. 10/10 ()

5150 

všechny recenze uživatele

V prvním ze tří písničkových prostřihů zazní píseň "My Girl" od pokud se nepletu The Temptations. Ta píseň byla v tomtéž roce tz. 1991 titulní písní k filmu MOJE PRVNÍ LÁSKA r. Howard Zieff. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Láska je krásná věc...... Nevík kolik bych dal, kdyby tam místo Steveho byl někdo jiný. Možná víc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Milo poplašená komédia, jedna z tých Martinových najlepších - spolu s pokračovaním -, kde sa tak vážny životný okamih stáva vynikajúcim námetom pre skvelý zábavný snímok. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Skvělý Steve Martin, ale to je tak vše. Nebýt jeho komentářů o jeho životě tak bych snad celý film nevydržel. Každopádně jednička i dvojka je v jeho řadě rodinných komedií TOP. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Uz jen napad na tento film me neskonale urazi. Takhle nesmyslnou slataninu muzou vymyslet jen v americe... A jestli to tam takhle chodi doopravdy, tak je u me amerika, co se oblibenosti tyce, nekde na urovni mrtve mysi v moji bote... Ani spatny komik Steve Martin to nezachrani... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Steva Martina mám jako komediálního herce moc ráda. S Diane Keaton si pěkně sednul. To, že jsou manželé jsem jim uvěřila hned. Ono je to těžké smířit se s tím, že tatínkova malá holčička už není malá. Postava Martina Shorta mě pokaždé dostane.Nezapomenutelná figurka. Oddychová a milá komedie, která mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech a pozitvně nabije. ()

Reklama

Reklama