Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (156)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako originál, ale i tak výborné. Více humorné, méně poetické. Za mne 75%. Když jsem tento film viděla poprvé, byla jsem těhotná s první dcerou, nyní pomalu plánujeme její svatbu a celý příběh vidím ze zcela jiné perpektivy, o jejím otci ani nemluvě. ()

herák odpad!

všechny recenze uživatele

bože..koukám že sem jedinej kdo hodnotí tak vysoko, ale nemůžu si pomoct..vtip žádnej, steve taky nic moc a diane umí líp ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Steve Martin opat super tentokrat i s Diane Keaton v komedii o svadbe a veci okolo toho,dvojka bola tiez ok,cize spokojnost...:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie s notnou dávkou sentimentu a nenuceným humorem. Steve Martin se do rolí podobných starostlivých otců vyloženě hodí. 3* ()

MartX 

všechny recenze uživatele

Ať s říká kdo chce co che, mě se tento film líbí a vždy když ho někde vidím, s radostí se na něj podívám. ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Steve Martin hraje typického otce, co si nechce připustit, že jeho holčička už je dospělá a je na čase se s ní rozloučit. Nazval bych ho milujícím otcem, aneb šetřílek každým krokem. Je zde několik vtipně nezapomenutelných scén. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie obsahují nejednu životní pravdu. Celá působí hodně civilně a "jako ze života", protože normální lidi řešej obyčejný problémy (nejenom) s plánovánim svatby. A právě tohle, ještě spolu s decentnim humorem a slušnym hereckym obsazenim jsou největší devizy snímku. Steve Martin je v roli otce naprosto dokonalej a Martin Short zase totálně teplej :D Fakt příjemná podivaná bez patosu a trapnosti, která si zaslouží víc než jednu projekci, čtyři silnější hvězdy. ()

Trixi 

všechny recenze uživatele

Nádherná, romantická komedie o něčem, co pro mnoho otců moc humorné není - svatba milované dcery.Výborný scénář, skvělé herecké výkony, ale jeden přece jen vyčnívá - Martin Short. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Ne, že by se mi to nelíbilo, ale víckrát už to vidět nemusim. Steve Martin a Diane Keaton jsou sice prvotřídní, ale některé scénky a situace upadaly do průměrnosti a nedokázal to na výšinu vytáhnout ani geniální Martin Short. ()

Mngwa odpad!

všechny recenze uživatele

Film o bohatých lidech a jejich problémech. Vypnula jsem to ve chvíli kdy se rozmazlená dcerka zasekla a začala fňukat, protože jí zlý tatík nechtěl uspořádat svatbu za 50 kilo nebo kolik. Chudinka. A Steve Martin mi prostě nepřijde vtipný. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Bez jakýchkoli předsudků dávam čtyři hvězdy. Bavilo mě to tehdy, baví mě to teď . Jeden z nejlepších Martinovejch filmů, co jsem viděl. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Potrpím si sice na rodinné komedie, ale tohle nebyl můj šálek čaje. Steve Martin mi prostě nesedne. Diane Keaton je dobrá jako vždycky! ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Komedie se Stevem Martinem mám rád. Není to komik-šílenec jako Eddie Murphy, jeho komediální umění spíš jemně inteligentní, dokáže rozesmát jednoduchými pohledy a mimikou. Hlava rodiny je možná tou nejlepší komedií jakou natočil. Příběh není nějak zvlášť naročný, ale v jednoduchosti je síla a to tento film dokazuje. George (Steve Martin) a Nina (Diane Keaton) mají krásnou dceru Annie(Kimberly Williams-Paisley) a ta jim jednoho dne oznámí, že se bude vdávat. To zvlášť George nese těžce a to přináší velké množství příležitostí pro ukázku umění Stevea Martina. Všichni herci v hlavních rolích jsou skvělí, ovšem perlou filmu je poněkud přihřátý Frank (Martin Short), který fakticky film rozehřeje na chvílkama neúnosnou teplotu. Tato komedie určitě potěší i po několika dalších shlédnutích. Zaslouží si, myslím vyšší hodnocení, než má momentálně. Mé hodnocení: **** - 90%... ()

Reklama

Reklama