Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (99)

tron 

všechny recenze uživatele

OTEC NEVESTY 2, obávam sa, nepoteší fanúšikov originálu. Ako to už s týmito prekliatymi voľnými pokračovaniami býva, čo z toho, keď zostali herci z pôvodného hitu, keď scenár je matný, réžia nudná a príbeh stratil prekvapenie a ráznosť? Čo zostalo? Príjemná poučná/rodinná atmosféra neškodného režiséra Charlesa Shyera (BABY BOOM) a herecké výkony spoľahlivého Stevea Martina, spoľahlivej Diane Keatonovej a nádhernej basketbalistky Kimberly Williamsovej. No neviem, akosi im to všetkým nevyšlo. A to sa mi originál páčil. Toto je už skôr len také že... akože. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od mnohých, ktorí tento film, spolu s prvým dielom kritizujú, že oproti pôvodnému filmu z roku 1950 je o ničom, ja ho, resp. ich (oba diely) mám veľmi rád (dlho som ani netušil, že tieto filmy sú remakeom, ale absolútne mi to nevadí). Steve Martin je vo svojej role úžasný, tiež ma pobavili Martin Short a Eugene Levy a výnimočne dobre zvládnutý slovenský (!) dabing. Neviem ako iní, ale tento film mám fakt rád, videl som ho minimálne 5x a aj tak ma vždy pobaví. ()

Reklama

zigy 

všechny recenze uživatele

Všeho je oproti jedničce dvakrát tolik....a hlavně vtipu , a to potěší nejvíc! Scéna s prášky na spaní je uzemňující. Nebo oživující pan Habíb... Krásný závěr plný toho pravého citu. Nejvíc se mi líbil svatební koordinátor při porodní akci, kdy konečně dal nahlédnout pod svoji slupku frajerského hejla, pod kterou se skrývá osamělé srdce toužící po sblížení s ostatními. Jen kdyby ten Martin nebyl někdy tak otravný... ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Dvojka filmu Hlava rodiny je podle mého názoru na vyšší úrovni, není jen to opakování fórků z jedničky. Pokud pokračování filmu udrží a překročí kvalitu prvního dílu, je to vždycky znamení, že tvůrci neměli potřebu jen se opakovat a stavět na předešlém úspěchu, ale že se někam posunuli. Děj se oproti jedničce logicky posunul dál a z toho vyplynula i hromada nových příležitostí k novým humorným situacím, které tvůrci zvládli na sto procent. Herci v hlavních rolích byli skvělí, což není třeba rozebírat. Když jsem v jedničce trochu vyzdvihnul Martina Shorta, platí to i teď. On a jeho parťák (B.D. Wong) dali filmu šťávu, na kterou nezapomenete. Film kromě humoru obsahoval i notnou dávku dojímavých scén a ty, alespoň pro mně, dali filmu kouzlo, které budu chtít podstoupit častěji. Opravdu se to hodně povedlo. Co dělá film filmem, to je taky hudba a i tentokrát je fajn, že hudbu dělal Alan Silvestri a svým uměním podtrhnul krásu tohoto příběhu. Hodnotím tak, jako první díl, ale to jedno procento přidám určitě rád: **** - 91%... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Film ocení hlavně lidé, kteří už mají nějáké děti a nemusí to být zrovna dítka dospělá.Říkám to z vlastní zkušenosti. Dříve jsem to jednoduše nedokázal tak ocenit. Film totiž otevírá (i když to třeba není vyloženě jeho cílem) spoustu otázek trapící rodiče či nastávající rodiče. To vše velmi vtipnou formou. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Když scéna v kuchyni končí a postavy diskutují o rozpadajícím se domě, tak Nina (Diane Keaton) říká: „Nejdřív odešlo topení, pak se rozbil plyn a zamrzl vodovod.“ To je výčet událostí, které se stanou postavě Diane Keaton ve filmu Baby Boom (1987). (veronikajel)
  • Když Diane Keaton (Nina) dostala scénář k filmu, téměř odmítla natáčet, když zjistila, že musí předstírat, že je těhotná, protože jí bylo téměř 50 let. Steve Martin (George) a Nancy Meyers ji přemluvili, aby se k natáčení připojila. (veronikajel)

Reklama

Reklama