Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Na jeden zátah to ke koukání skutečně nebylo, ale nadvakrát už jsem to dal. Jde skutečně o nebetyčnou hovadinu, přetékající pitomými mono- či dialogy a hereckými výkony odpovídajícími věku většiny hlavních aktérů. Problém je, že tyhle výkony předvádějí ve filmu úplně všichni, včetně Jona Voighta. Jediné pozitivum je, že dětem se to líbilo - ale pevně věřím, že z toho časem vyrostou... ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

ÚÚÚÚ jak já nesnáším malé děti... některé. Absolutně mi nepřijdou roztomilý...některé. A tohle je fakt nechutný. Tento film ve mě vyvolal pochybnosti, zda chci mít děti ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je tu někdo, kdo to dokoukal? Já vím, že to pouštěli děcka u nás na praxi a všichni ožralí se u toho děsně chlámali. Když vystřízlivěli, tak to cd rozsekali na kousíčky (ale spíš měli ještě zbytkáč). Každopádně tohle veledílo je shit shitoucí. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Největší dno rodinných filmů! Námět, příběh, dialogy k zeblití! Naprostá stupidita která je trapná než vtipná... Kahuno už se nevracej! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno by som mal s tej druhej hviezdičky, polovičku zoškrabať. Nieje tu veľký váhový rozdiel medzi jedničkou a dvojkou, ale formálne je to viac odfláknuté. Ale detičkám sa to ľúbiť bude. Pokiaľ ale, vydržia pred telkou tú necelú hodinu aj pol. A všetci dobre vieme, že pri tejto vekovej kategórii je to ( pri hocako kvalitnom filme ) otázne. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle zážitek rozdýchávám ještě teď. Výdech, nádech, výdech, nádech... Uff, tak teda jo. Zde nezbývá než vyslovit přání, aby Boba Clarka mučili nějakým zvlášť vypečeným způsobem. O tom, co lidské smysly přijmou během sledování Supersmradů, se nesnilo ani beatnikům, hippies a Immanuelu Kantovi. Jestli ještě někde zaslechnu jméno Kahuna (a nebude to v souvislosti s Tarantinem), tak za Bobem Clarkem zajedu osobně vykonat své výše uvedené přání. (582., září 2010) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne som si našiel čas aj na poriadnu sračku a bolo to s čistým zámerom. Jednotku som síce nevidel, ale myslím, že v tomto prípade to ani nie je potreba. Tento film je klasika. Všetko je tu zle a nič nefunguje. Dej, scenár, námet, kamera, réžia, hudba a samozrejme herci sú katastrofálni, aj keď Voight ma celkom pobavil, ale aj tak nechápem prečo bere takéto ponuky. Je to film čisto pre fakt malé decká, ktorím sa to asi páči, ale ako filmarina je to katastrofa. Niekedy je dobré si pozrieť takýto odpad, aspoň viem čoho všetkého je filmové ,,umenie,, schopné. Asi som macher, že som to dodíval až do konca a škoda, že odpady nedávam inak by som ho tomuto individu s radosťou naparil. 15% ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu by mě zajímalo, kde se ti scénáristé berou... snad i opice v zoo by napsala lepší scénář! Fuj! ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se, že lidé by měly mít svou hrdost ti co hrají zde, ale žádnou nemají. Tohle je tak debilní záležitost (název film je urážka), že to se musí vidět to slovy popsat ani nejde. Seznam stupidit je nekonečný, ale jen namátkou 1)na začátku máme chlápka co má v roce 1960+- cca 50 let posuneme se do budoucnosti nevíme o kolik a ten chlap vypadá úplně stejně což je zajímavé jelikož ten nápoj nepil. 2) malé děcko dokáže nepozorovaně proniknout do základny jakýchsi zločinců a absolutně nikomu nepřijde divné . Dále malé děcko řídí auto , objeví se na prezentaci kde je to samý policajt a kamera nikdo to zde ani neřeší dokonce 3) jedna ze superschopností děcka je to, že střílí zamilované šípy (cože kurva) 4) celkově ty děcka jsou tam úplně zbytečné superschopnosti získají až tak 20 minut před koncem ten silný jen stojí a čumí ten chytrý valí chytré hovna ta s těma šípy 3 vystřelí a ten skákající tam létá jak jojo (trikově to vypadá příšerně) 5) záporákův plán vypadá zhruba tak, že pošle do televize jakýsi čip, který bude překládat řeč děcek a stojí a padá na tom, že všichni na světě budou mít zapnutou televizi v tu určitou dobu (co třeba lidi co nemají televizi nebo lidi co žijí v jiném časovém pásmu nebo lidi co nemají děcka ) 6) ve filmu se objeví dle slov jedné z postav nejpěknější holka ze třídy a jedno mimino řekne, že by do ní šlo 7) ta nejpěknější holka ze třídy je mimochodem průměrná ženská, kterých je na světě jak sraček aspoň si mohly dát tu práci a dát tam nějakou pěknou 8) borka má rande s klukem a vypadá to následovně rozpustí si vlasy a vymění oblečení z šedého tuším na modré tomu říkám jednoduchost :-) 9) v celém filmu je jen jeden dobrý vtip kdy chlápek jede v autě a říká to nemáme na více aut, že musíme všichni sedět v jednom Proti tomuhle je Malý Herkules 3 D ještě kvalitní. 0 procent ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Uuufff.... tohle si přesně pamatuji, jak jsem tenhle film sledoval, když jsem byl menší. Nechápu, jak se mi to tehdy, jako malému harantovi mohlo líbit. Co si vzpomínám, tak nějakej starší klučina ze základky učil mimina novým superhrdinským kouskům a dokázal přemoci i dospěláky. Žral jsem jeho chvaty, přemety a jeho sílu, kterou získal vypitím lektvaru... dokonce měl celkem útulné sídlo. Z pohledu dítěte bych za nostalgii asi dal čtyři hvězdy. Z pohledu dospěláka, který bere ale filmy vážně, a těch chyb nesouvisících s realitou je nespočet, bych touto cestou naplnil konvici do černa. Na druhou stranu stále je ve mě pořád dítě, takže z nostalgie nakonec tu hvězdičku udělím. ()

Reklama

Reklama