Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Meev 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, kdo dal filmu víc, jak 2 hvězdy, ale mám k tomu své důvody. Když se řeknou filmy mého dětství, představím si samozřejmě Boba a Bobka, Maxipsa Fíka s Ájou, ale mezi těmi spousty postav se objeví i Kahuna. Dobře, není to herecky a dějově nejlépe zahrané, ale to mým mladým očím bylo jedno. Jasně, kdybych se na to koukl teď, asi by šlo hodnocení dolů, ale... mám k tomu důvod ? Chci vzpomínat na výborný a zábavný film, né na blbost se špatným scénářem. ()

olivertris 

všechny recenze uživatele

Supersmradi: Malí Géniové 2 – Bob Clark – Tenhle film je definice „tak špatné, až je to dobré“. Možná se ptáte: „Olivere, je to jeden z nejhorších filmů, jak to může být dobrý?“ a na to já opět odpovídám: „Tenhle film je tak odpornej, že při sledování přeskakujete z jednoho záchvatu smíchu do druhého, a toho si vysoce vážím, když film může být aspoň upřímný a hrát s tím, že je špatnej“. To samé bych také řekl o filmech jako The Room (Tommy Wiseau), nebo třeba Dunyayi Kurtaran Adam (Cetin Inanc), oba filmy jsou strašlivě odporné, často ani dialogy nedávájí smysl a lidé se pojí do dvou kategorií, 1. Lidé, co to naprosto nenávidí a 2. Lidé, co to žerou všemi směry. Já patřím do kategorie 2 a spíše dám přednost filmu Supersmradi: Malí Géniové 2, než filmu Fotr je Lotr. A to pořád mluvím o celku, příběh je mnohem lepší. Jde o to, že tady náš miláček národa, mimčo pimčo, chlapeček siláček, Kahuna, musí zachránit všechny děti od zlověstného plánu zlého pána ( jméno si nepamatuji, byl jsem zaneprázdněn 85 minutovým záchvatem smíchu). Tohle všechno by byl slabý průměr, kdyby tam nepřišel scénárista a řek: „Hej klucí, co takhle PLOT TWIST? Kahuna je vlastně Brácha toho zlého pána, jenom Kahuna jako malý vypil lektvar věčného mládí, který vynalezl jeho věděcký otec“. Normálně by tento nápad byl okamžitě zamítnut a hozen do koše společně ze scénárisou, ale tehdy se stala změna. To je pravděpodobně vše, k filmu nejde dodat nic jiného , tedy bych udělil -9/10 jakožto záporné hodnocení. ()

Reklama

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Pustili jsme se do toho s kamarádem dva a oba jsme věděli předem, do čeho jdeme. Byl to boj, obvzláště posledních dvacet minut stojí opravdu za to. To snad i pustit prckům navečer Texaský masakr obyčejnou ruční pilou je k jejich vývoji šetrnější. --- Režisér měl tři roky po uvedení filmu smrtelnou autonehodu. Já osobně se odmítám spokojit s oficiálním závěrem policie, totiž, že šlo o nehodu - kdybych něco podobného na svět přivedl já, určitě by se našel někdo, kdo by mi smrt brzy rád zprostředkoval - popřípadě bych si za ten volant sedl a zařídil to sám. Jeden z nejhorších filmů vůbec. ()

kyjak odpad!

všechny recenze uživatele

Před několika lety, když sem byl ještě relativně malý (mlady) hošík jsem si pučil od kamarádů tenhle film. Tvrdili mi že je to hrozná sranda. No a co se nestalo ? Už jako malý kluk jsem se nevydržel dívat ani 10 minut. Od té doby jsem se už několikrát snažil se na tenhle film podívat a garantuji vám že ani s alkoholem to prostě nejde. S tímhle filmem mám ale velké plány. Tak třeba jsem si slíbil že pokud neudělám maturitu, za trest se na tenhle film podívám ale pro jistotu si vezmu i velký pytel marihuany aby to bylo alespoň trochu snesitelné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno by som mal s tej druhej hviezdičky, polovičku zoškrabať. Nieje tu veľký váhový rozdiel medzi jedničkou a dvojkou, ale formálne je to viac odfláknuté. Ale detičkám sa to ľúbiť bude. Pokiaľ ale, vydržia pred telkou tú necelú hodinu aj pol. A všetci dobre vieme, že pri tejto vekovej kategórii je to ( pri hocako kvalitnom filme ) otázne. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Posledný film režiséra Boba Clarka pred jeho smrteľnou autonehodou, ktorá sa stala v apríli 2007. (matt6)
  • Film byl nominován na několik Zlatých malin. Nominace získal v kategoriích nejhorší režisér, film, scénář a herec ve vedlejší roli (Jon Voight). (Siriuss)

Reklama

Reklama