Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

800 let mezi sebou bojovali v temnotě thajských exotických nocí dvě armády upírů. Krutá aliance zlého Nirana, který si rád dopřává lidskou krev a proti ní oddaní stoupenci krásné Song Neng bojující za konec kruté vlády teroru. V tomto děsivém podsvětí se najednou objevují dva američtí turisté: Amanda, kterou uvrhl Niran do svého krvavého otroctví a Connor, její přítel, toužící zachránit jí život. Nyní stojí v tomto hororovém příběhu plném bojových umění tváří v tvář rozhodnutí, zda se zapojit do souboje s temnými silami nebo riskovat Amandinu ztrátu. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (20)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nemám rád ani první díl takže na tohle jsem šel se sebezapřením, navíc když jsem slyšel že tam je kung-fu tak první věc co nesnáším je spojení těhlech věcí dohromady. No nakonec to byla srajda, ale občas sem tam byla dobrá scéna a Egglesfield i když jsem ho ve filmech moc neviděl tak mi přijde jako sympaťák. Ale film samotnej je tragédie ostatní herci, akce která je neuvěřitelně špatná a kameraman nevěděl co snímat dřív. A upíři byly strašně hloupí. Ale dávám aspon ty 2*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mladík se svou dívkou navštíví v Tokiu boxerský zápas, při návratu však dívku unese podivný chlápek na motorce. Mladík se dívku vydává hledat, ale netuší, že z té se stal upír. Sám je přepaden, ale zachrání ho bojovník, který patří k jinému druhu upírů, s těmito zlými bojující. A protože mladík stále naivně doufá, že dívku zachrání, připojí se k nim. Některé zdlouhavé záběry zpomalují tempo, akce moc není a řízná hudba sama o sobě nestačí. DVD: Jako bonus pouze pět trailerů na filmy podobného žánru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné čím mě film celkem překvapil je zajímavý děj. Souboj dvou upířích klanů mě zaujal. Jenže se to dost zvrtlo. Po zajímavém začátku se to proměnilo v akční podívanou. Místo klasických bojů lidí s upíry, kdy za pomocí různých prostředků (svěcená voda, kříž, česnek, stříbro), zde bojovali ve stylu Muay Thai a nemusel by se za to stydět ani Steven Segal či Jean-Claude Van Damme. Tohle ovšem do hororu a zvlášť k upírům nepatří.Umírání upírů mi přišlo taky velice přehnané, zvláště scény, kdy se upíři dostanou na sluneční světlo a stejně jako u dvojky to dopadlo katastrofálně. Kouřící se tělo, exploze a následný rozklad těla byl leda k smíchu a bát se u toho můžou jen malé děti. Co se týká hudby, tak ta byla pravým opakem. Orientální melodie - i když se objevily - jen zřídka rozhodně prokrvily už tak nudný film. Objevila se zde i romantická vložka, která mi tentokrát nebyla proti srsti. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako akční kung-fu film to bylo i koukatelné (za to ty dvě hvězdičky), jako upírský horor naprostá tragédie. Představte si Kickboxera s Van Dammem, no a tak někde ve dvacáté minutě by na něj naskákali šikmooký upíři..... Tragédie. Já to říkám pořád - Blade a Underworld zkurvili upírské horory, tady to jimi smrdělo na sto honů. Tady to spojení akce a "hororu" vůbec nefunguje, spíše naopak jako akční kung-fu film to shazují ti upíři, jako upírský horor to zase shazují akční honičky na motorkách a kung-fu souboje. Jste-li fanoušek/fanynka akčího kung-fu, bude vás to bavit mnohem víc, než jste-li fanoušek/fanynka upírských hororů. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná podívaná, která i přes své béčkové kořeny nabízí pár zajímavých kladů, například sympaťáka v hlavní roli nebo dobře zvládnuté bojové scény. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Urcite najhorsi film z tejto serie..este aj 2ka s Bon Jovim sa mi pacila viac.Umiestnenie deja do thajska sa mi uz na zaciatku nezdal ako najlepsi napad..a v priebehu filmu sa to aj potvrdilo..nechybali ani napodobeniny scen z inych filmov(namiesto upirskej party aka blade tam bolo Vystupenie thajskej metalovej kapely_:))A najviac ma asi sklamalo ked typek prepichol upira zeleznou tycou cez brucho a upir na moje pocudovanie zomrel...Takze za co tie 2 hviezdy???? No bol to film o upiroch,upiry mali aj zuby(to vzdy nebyva:)) a hlavna upirka bola celkom pekna... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nepovedlo ,aneb jak zabít jednu serii o upírech. Asijské prostředí tomu nesvědší. Příběh je fádní a poměrně nudí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ani ve třetím pokračování nedosáhly potenciály nějak moc chvalně. I když se tvůrci snažily děj kopnout do Thajska a vykřesat z amerických turistů bůh ví co, nezadařilo se. 15% ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Už druhý díl byl velice slabý a držel jsem se abych nemusel dát odpad, ale tady ho dám, jelikož tohle bylo ještě horší. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Další z upířích nesmyslu bez jakékoli myšlenky, kde se to režisér pokusil vylepšit umístěním do exotického Thajska. Tento blábol by nevylepšil, ani kdyby to umístil na Měsíc nebo Mars. Ač nerad, umístím tento nesmysl do kanálu. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumím jak se tahle série dostala na tři díly. Už jednička byl průšvih a klesající kvalita pokračuje. Na tomhle není fakt nic, co bych mohl pochválit. ()

szabi 

všechny recenze uživatele

nuda, nuda, nuda... koncim so vsetkymi tymi upirmi! skoda ze som zhliadol blaida, mam po nic nadalej smad... :) ()

Reklama

Reklama