Reklama

Reklama

Země dinosaurů 10: Velké dinosauří putování

  • USA Land Before Time X: The Great Longneck Migration, The

Obsahy(1)

Nožičce a jeho příbuzným se zdá zvláštní sen o daleké cestě, na kterou se pak všichni vydají spolu se zvídavými kamarády Sárou, Zobkou, Bodlinkou a Pírkem. Během tohoto nádherného dobrodružství se setkají se spoustou nových zvířátek, objeví krásy přírody, ale zažijí i některé horké chvilky plné napětí. nakonec se všichni sejdou na největším srazu DINOSAURů, kam přijde také jeden opravdu zvláštní Dlouhokrk, kterého chtěl Nožička objakživa spatřit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka o dinosaurech, kterou budu svým dětem ráda pouštět i když ta grafika mohla být rozhodně lepší ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie, že aj desiaty diel sa dá pojať takto veľkolepo, s dobrou kombináciou 3D grafiky a celkovým veľkolepým vizuálom. Príbeh zasa obstaráva zaujímé výpravné dobrodružstvo a aj stretnutie Nôžky so svojim otcom si necháva až na tento diel. Pekná bola aj snová symbolika. Po priemernom deviatom filme príjemné prekvapenie. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Nevím co mě zarazilo více, jestli animační propad nebo dějová bezradnost a neoriginalita. Po svěží 9ce značný pokles. ()

djsaly 

všechny recenze uživatele

Od času kedy povinne pozerám s mojimi dcérami celodenne TV s výhradne detskými kanálmi dostávam sa opäť do dávno zabudnutých čias mojej závislosti na rozprávkach. Pomaly začínam poznať lepšie vysielaciu štruktúru týchto detských TV staníc ako tých obľúbených filmových. Nedávne sobotné ráno pri tichšie pustenej televízii ma donútilo skôr vstať a ďalej nevylihovať, pretože práve dávali tento skvelý animovaný dinosaurí príbeh o ceste za žiariacim kotúčom. Dokonca som si zistil a pozrel odznova jeho následné opakovanie, pretože som ho nevidel od začiatku a to už je samo sebou čo povedať... ()

Reklama

Reklama