Reklama

Reklama

Lilo a Stitch

(seriál)
  • USA Lilo & Stitch: The Series (více)
Animovaný / Rodinný / Sci-Fi / Komedie
USA, (2003–2006), 23 h 50 min (Minutáž: 22 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál je pokračováním stejnojmeného filmu, ve kterém se opět setkáváme s havajskou dívkou Lilo a jejím "pejskem" Stitchem, coby experimentem z jiné planety. Tato nerozlučná dvojka musí řešit mnohé problémy způsobené jejich nepřáteli, kteří se pomocí podobných experimentů jako je Stitch snaží ovládnout svět nebo přinejmenším Havajské ostrovy. Lile pomáhá také její strýček a jednooký mimozemšťan, který se neustále snaží začlenit mezi obyvatele ostrova... (wendelin9)

(více)

Recenze (17)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád sci-fi, resp. kdo má rád humor, resp. kdo má rád humor ve sci-fi, zajisté najde zalíbení i v této taškařici pro malé. Každý díl je napěchovaný dobrodružstvím s rozličnými experimenty a je kolem toho veselí a sem tam padne hláška, že i dospělý nahodí úsměv. Odehrává se to na Havaji, z toho plyne celkem i pohodová atmosféra. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu moc. Přetrpěl jsem Pokémony, přetrpěl jsem Digimony, ale něco takového, jako je Lilo a Stitch, je prostě na zbláznění. Představa, že bych byl šestiletým dítětem a byl jsem nucen se na tuto zhýralost dívat, tak bych si raději vypil vychlazenou Coca-Colu s Mentosem. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nevěděla, jak mám seriál ohodnotit, ale když jsem si uvědomila, že mi zpříjemňuje každé víkendové ráno, kdy vstávám na brigádu, musela jsem dát 3* :) i přes to, že je to dětská kreslená slátanina... Stejně bych asi ráno nic složitějšího nepobrala :P ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem to viděl v televizi a moc se mi to nelíbilo.Možná že to není moje krevní skupina, ale myslím si že ani v mladé pubertě by to nebylo o nic lepší. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Zábavný seriál, který bohužel vysílají zatím jen na Slovensku. Navazuje na pokračování filmu Lilo a Stitch pod názvem Stitch! : Film, ve kterém se po ostrově rozsype 623 dalších experimentů, které jsou vlastně Stitchovými bratránky. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vznikl po filmu, dle mého názoru jako vybírač peněz... byl to špatný krok. Originálu to nesahá ani pod kotníky. Ale některé ty příšerky byly roztomilé, takže slabé 3*. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Seriál je to prvé, čo som v kategórii "Lilo a Stitch" videla. A hneď ma úplne zaujal hlavne vďaka roztomilému Stitchovi, ktorého som si strašne obľúbila a spočiatku som to pozerala len kvôli nemu. Ale keď som sa postupne vžila aj do príbehu, Lilo a Stitch sa stal mojou najobľúbenejšou rozprávkou a dokonca aj záľubou. Vzhľadovo sa to síce trochu podobá na Pokémon, ale príbehovo je to na úplne inej a oveľa vyššej úrovni. Humoru je tam fúra a každá epizóda je zaujímavá niečim iným. Lilo a Stitch je úžasný seriál, ktorý ma nikdy neomrzí, má skvelú, síce jednoduchú, ale veľmi hlbokú, dojemnú myšlienku a veľmi sympatické postavičky, čo sú samozrejme, hlavne experimenty, ktoré sú 100 krát sympatickejšie než pokémoni :) Vôbec nechápem toto nízke hodnotenie a to, že niektorí z tých, ktorí to poriadne nepoznajú, to porovnávajú s pokémonmi a preto to odsudzujú... ()

bubblebobble

všechny recenze uživatele

Ako to mám hodnotiť keď som si vysielací čas dal ako poznámku do mobilu a bol som kvôli nemu ochotný aj cez víkend vstávať skôr ? :-D Šialené a trafené, hlavne vedľajšie postavičky ma husto bavili. :-) ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Milý seriál který kupodivu stačí filmu a v mnohém ho překonává. Dokonalý nápad s vypuštěnými experimenty (Z filmu Stitch! the movie) dotažený takměř k dokonalosti. Díly jsou milé, zábavné a experimenty vypadají zajímavě. A Stitch je k tomu roztomilej až k sežrání. Jen mě udivuje nízké hodnocení zde... 100% ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Špatné to není. Některé díly a hlášky sou opravdu povedené a vyrovnají se klasice jako Kačeři apod. Žel časem shledáte že jde jen o to samé. Každý díl na ostrově, v každém díle experiment, skoro v každém díle Gantu. I když to mohlo dopadnout lépe, filmu seriál ostudu nedělá. ()

Reklama

Reklama