Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (591)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Duchařská fantasmagorie bez racionálního základu. Melissu George mám rád, a to nejen proto, jak vypadá, Chloe Moretz je další herecká přidaná hodnota, ale tenhle horor byl krok vedle. Jak něco takovýho mohl produkovat Michael Bay. # Postřeh - klika má na sobě symbol křesťanského kříže; při otevření dveří se kříž otočí o 180° a je z něj satanský - zajímavý nápad. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem neměl ohodnoceno. Snímek 3:15 ZEMŘEŠ jsem viděl již před mnoha lety, ale dodnes si vzpomínám, že jsem z něj neměl dobrý pocit po těle. A tak by asi měl hororově-mysteriózní film fungovat. Tento žánr sice není mým šálkem čaje, ale hodnotím mírným nadprůměrem a někdy bych dal klidně reprízu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úvod snímku zcela zkurvil naději na kvalitní divácký zážitek, neboť stihl během okamžiku nemilosrdně vyzradit kompletní průběh děje. Nezbylo mi teda nic jiného, než se alespoň kochat příjemným hereckým duem. Jináč o děsivosti opravdu nemůže být řeč. Ani pokusy o lekačky za moc nestojí. Na své si tak přijdou zřejmě jen milovníci psychologických hororů. Filmu navíc ubližuje velká spousta nudné vaty. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tož hodně depresivní kus!! A pro poslední dobou zklamaného fanouška hororů velké překvapení.. Přiznám se, že od dob Wese Cravena v polovině 90. let, jsem se takhle nebál a nelekal!! Temná síla vedla k děsivému masakru v domě na adrese Ocean Avenue 112, Amityville na Long Islandu, kam se po letech nastěhovala mladá rodinka. Začalo to jen divnými pocity, přerostlo v agresivní hru s démony. A alespoň pro mě všechno dokonale fungovalo. Ústřední duo je překvapivě příjemné, zvuk děsivý, kamera a střih působivá. Není se čemu divit, tvůrce je bývalý klipař a reklamní režisér. Ale tenhle remake, za jehož produkcí stojí i Michael Bay, stojí za Váš čas!! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Do domu, který je opředen tragickou událostí, se nastěhuje milá rodinka. V 3:15 ráno se začínají probouzet temné síly zla, které děsí všechny obyvatele a navíc štvou manžela proti své ženě a nevlastním dětem. V závěru jim jde už opravdu o život a veškeré dění vyústí v napínavé finále. Celkem slušně natočený horor s dobře vystupňovanou atmosférou. Moje oblíbená Melissa George napomohla tomu, že se mi film líbil ještě o něco víc. 60% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Původní knihu „The Amityville Horror“ napsal Jay Anson, který se živil psaním scénářů pro propagační filmíky k řádným filmům (např. Tucet špinavců, 1967). Údajně ji vytvořil podle skutečných událostí, které se měly odehrát v roce 1974 v New Yorku na Long Islandu. (imro)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 87. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama