Reklama

Reklama

3:15 zemřeš

  • Česko Horor v Amityville (více)
Trailer

14. listopadu 1974 dovedl policii zoufalý telefonát do domu DeFeových, kde nalezla šest těl obyvatel domu, zastřelených ve spánku. K vraždě rodičů a čtyř sourozenců se přiznal Ronald DeFeo, který tvrdil, že mu to přikázaly hlasy. O rok později, 18. prosince 1975, se do domu přistěhovali George a Kathy Luzovi se svými třemi dětmi. Mysleli si, že to bude dům jejich snů. Mohl být, pokud by to byly noční můry... Rodina Lutzových v domě vydržela pouhých dvacet osm dní, během nichž byli terorizováni démonickými silami. Film 3:15 zemřeš, natočený podle skutečné události, zachycuje jeden z nejděsivějších příběhů o strašidelných domech, které kdy byly vyprávěny - protože se skutečně stal. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (591)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Celkem jednoduché schéma příběhu. Rodina v domě, jednomu ze členů hlasy řeknou at všechny zabije a on to udělá. Po pár letech se do tohoto domu přistěhuje další rodina a vše začíná znovu... a vše skončí stejně? :-) to uvidíte. Možná je škoda, že konec filmu je trochu už v médiích a nápisem"Podle skutečné události" dost odhadnutelný. Přesto tento nápis možná způsobí v kdekom trochu obavy typu "...se fakt stalo? se může stát i nám!". Ryan Reynolds upřímně překvapil a hraje lépe než v Blade Trinity. Ostatní neřešim, protože je povětšinou neznám. Český název je odvozen od času, kdy se probouzejí hlasy a začíná se dít ty nejhorší špatné věci. jak už to tak bývá, ten kdo tyto názvy tvoří je jistě lehce chorý... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Viac než slušný remake skvelej klasiky, obohatený vôbec nie samoúčelnými kamerovými hrátkami, slušným scenárom a dobrými hereckými výkonmi. Oproti pôvodnej verzii došlo k zmene deja a pritvrdilo sa. Kultovka ako The Ring sa z toho určite nestane na to je málo inovačný. Producent Michael Bay si teda vie zaobstarať slušných videoklipových režisérov. Už sa náramne teším na jeho najbližší projekt. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Námetom mi to silne pripomenulo Darkness. Bubácky dom a psycho foter, ktorý nad sebou stráca kontrolu. Dúfal som že sa budem báť, lebo poslednou dobou mám k podobným filmom miernu nedôveru spôsobenú prehnanými očakávaniami (viď. Shutter). A bol som prekvapený! Depka funguje, strihy sú úžasné a to najdôležitejšie ATMOSFÉRA je a drži v napätí celý film. V podstate celý audiovizuál filmu funguje na jedničku a je ako sa patrí dark. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Klasickej priklad soucasne ackove horrorove produkce. Remake, ktery vyhazuje prakticky vse co je na originalu dobreho a strasidelneho a nahrazuje to zbytecnymi triky, nepresvedcivymi herci a lacinymi lekackami. Proste v jedny rade s prumernymi az srackoidnimi kusy jako je novej Dawn of the Dead nebo TCM. Netreba vic dodavat, ruce pryc, ponechat nezkusenym teenagerum. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Najlepšou stránkou filmu bol bezpochyby Ryan Reynolds, ktorý sa pomaly ale isto dostáva na výslnie z béčkového herca. Pomätenosť síce nie je spravená tak bravúrne ako ju vedel nabudit Nicholson v bravúrnom 'The Shining', ale dá sa. Film mi je ale hodnotiť ťažko, keďže som nevidel originál zo 79-teho. Atmosféra pomerne slušná, ale viac ako horrorová línia a lakačky, je tá dramatická oveľa lepšia. 65%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Ryan Reynolds (George Lutz) si schválně od "svých" filmových dětí udržoval značný odstup, dokonce do té míry, že si děti často ostatním stěžovaly, že je Ryan nemá rád. Udělal to proto, aby pak pro něj byla snazší psychická proměna jeho postavy. (akisha)
  • Melissa George (Kathy) v jednom rozhovore uviedla, že počas natáčania filmu sa jej naozaj stávali nevysvetliteľné a nadpozemské veci. Zažívala skutočný horor a strach vo filme z jej strany nebol hraný, ale reálny. (misterz)
  • Zatímco ve filmu se v domě objeví vchod do tajného vězení a mučírny bývalého majitele objektu Jeremiaha Ketchama, ve skutečném světě rodina pod schody objevila zvláštní červený pokoj, který nebyl zakreslený v plánech a jejich pes se k němu odmítal přiblížit. (Nick321)

Související novinky

Ptačí zob

Ptačí zob

06.07.2006

Už jsme tu dlouho neměli remake. Těšíte se? Bude to maso. Ale co maso, přímo masochismus (diváků vůči sobě), sadismus (filmařů vůči divákům) a narcisismus (filmařů vůči nim samotným). Ale nebudeme to… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Reklama