Reklama

Reklama

The Making of Meteora

  • USA The Making of 'Meteora'
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument zachycuje tvorbu druhého studiového alba kapely Linkin Park. Od zkoušení a nahrávání prvních dem až po tvoření artů k obalu. THE MAKING OF METEORA vyšlo pouze na bonusovém DVD u speciální edice alba. (Suzie05)

Recenze (7)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::: Meteora je jedno z nejlepších alb od Linkin Park !! Pro mě asi úplně nejlepší ! :::::::::::::::::::::::::::: ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

THE MAKING OF METEORA zachycuje celý proces spojený s nahráváním druhého studiového alba kapely Linkin Park. Vidíme celý proces psaní, nahrávání i postprodukci. Uslyšíme skladby, které se na album nedostali. Co víc si fanda může přát? ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Obľúbená skupina. Vidieť členov počas skúšok, bolo najlepšie, čo mohlo byť. Okrem toho Chesterov vystrašený výraz vo výťahu stál za všetko.....Tí ktorí majú Linkin Park radi by si to mali určte pozrieť....100% ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Linkin Park nemohou dát jinak než za pět. Krásně zde vidíme, jak Meteora vlastně vznikala a samozřejmě nechybí ani jedinečný humor hochů. A jak poznamenala Eawy, vidět vystrašeného Chestera je vážně zážitek! :) ()

DansteR 

všechny recenze uživatele

Skvělý náhled do pozadí vzniku něčeho takového jako jedno z nejdokonalejších alb od LP. Prostě od začátku do konce a navíc i to co se nevlezlo. ()

Reklama

Reklama