Reklama

Reklama

Calvin v Aladinově paláci

  • Česko Ahoj, Aladine! (více)

Obsahy(1)

Vstříc dobrodružství a nástrahám! Calvin Fuller najde kouzelnou lampu a díky ní se ocitne v Aladinově paláci uprostřed starodávného Bagdádu. Vládce Aladin je ve spárech svého zlotřilého bratra Luxora. Zachráněn může být právě jenom pomocí kouzelné lampy. Aby se k němu Calvin dostal, bude muset překonat celou řadu nebezpečí a překážek. Osud celé Arábie leží v jeho rukách! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

MATKO BOŽÍ SEDMINIČIVÁ ! Tenhle film jsem viděl naposledy jako prcek a děsně jsem na tom ujížděl. Jenže pak se mi začala sekat kazeta (jak je u našeho videa zvykem) a už jsem ten film nikdy neviděl....naštěstí. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Orientální všeobecně známá pohádka o Aladinovi, kouzelné lampě, Alibabovi, jeho loupežnících a jejich jeskyni plné pokladů a to vše s příměsí současnosti. Rozebírat film po stránce herecké či technické nemá smysl, vždyť je to pohádka. Já jsem se s potěšením po letech znovu podívala a nelitovala jsem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Někdy žasnu nad tím, kde berou tvůrci filmu peníze na něco podobného a hlavně, kdo jim je dává. Neboť to je otázka možná zajímavější než ta, zda existuje život po životě. A tak mě napadá, že bych si taky něco natočil? Nápadů mám privela. Každopádně, když pomineme příšerný, těžkopádný scénář a triky na úrovni první třídy, dá se tento film skousnout. Ale ono se to nedá pominout. Dialogy příšerně tahají za uši. V roce 1998 bych čekal trochu lepší trikové efekty. I o něco mladší Star Wars tam měli mnohem lépe propracované efekty. A hned vás napadne, jak můžu srovnávat velkofilm s tímhle. Pochopitelně, že nemůžu. Tady je prostě jen vidět, jak moc tvůrci šetřili money. A tím také trpí kvalita. Bitky jsou na úrovní školáků, záporáci se nechají porazit tak snadno, že bych to zvládl i já na židli a ač to má nejspíš působit úsměvně, spíše už je to trapné. Takhle to dopadá, když si někdo chce natočit film a má stovku v kapse. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Rhona Mitra v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama