Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tenhle film není nic extra (tak 75% - spousta scén je hodně přitažených za vlasy, zejména ty akční - např. když se střílí jako o život a nikdo se netrefí :-)), nicméně díky nápadu s větrem se kterým uměli zajímavě pracovat a zejména díky excelentní hudbě jsem nakonec dal plný počet, ač závěr byl moc natahovaný, mělo to skončit o pár minut dříve.

Uživatel Tyckin smazal svůj příspěvek.

libi

libi (hodnocení, recenze)

Po zhlédnutí My sassy girl jsem se těšil na tento film. Stejná hlavní herečka i stejný režisér zaručovalo určitou kvalitu. První hodinu jsem se dost bavil, boužel pak byl zastřelen hlavní hrdina a kvalita filmu šla poměrně dolů, už to nemělo takovou tu štávu. Jenom poslední 5 minut bylo dobrý... Nakonec chci vyzdvihnut dobrou volbu muziky u filmu,

Saku

Saku (hodnocení, recenze)

No ja to mam asi tezsi v tom ze nejdriv posloucham OST a musim vam dat za pravdu - vynikajici. Na film kouknu stejne, az se ke me dostane :))

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Pravda, poslouchal jsem uz kdeco, ale soundtrack k Windstruck je nejlepsi. Skoda, ze film samotny neni taky tak dobry...

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Ešte viac ako samotny film ma uputal jeho soundtrack. Som uneseny!

Reklama

Reklama