Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(více)

Recenze (89)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní zastoupení komedie, drama, romantiky a akce tvoří zajímavý a pestrý film. Ji-hyeon Jeon je neskutečně talentovaná herečka a před kamerou poletuje téměř jako vítr. Může střílet, smát se, plakat..vždycky vypadá působivě. Proto je radost na ni pohledět. Tady se mi líbila snad ještě o trochu více než v My sassy girl. Jako celek téměř dokonalé, proto musím dát 5*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Windstruck je veľmi zvláštny film, akoby pozliepaný z dvoch rôznych filmov, pričom ten prvý funguje geniálne a ten druhý, je úplne zbytočný. Ji-Hyeon Jeon je ako obvykle aj tu vysoko kvalitná. Jej herecký prejav jednoducho môžem. Čo sa týka romantiky a vtipných situácií tak ich je v prvej polovici viac než dosť a vytvárajú krásne úsmevnú, nevtieravú atmosféru, ktorú len trocha spomaľujú až príliš predlžované scény. Lenže ako náhle sa dostávame do druhej polovice, ktorá začína byť mierne tragická a emočne vypätá film stráca nie len tempo ale aj krásu. Zvedenie nadprirodzena do filmu, ktorý je predovšetkým o náhodách a láske v tomto filme absolútne nefunguje. Lenže nie takým spôsobom, že by to nebolo pozerateľné. Ale tým, že tomu jednoducho už neveríme. Tam kde v MSG a v classic rozohral kwak zápletku na jednoduchosti a náhode , nemôže táto netradičná fantasy jednoducho uspieť. Scény začínajú byť točené nasilu, ako keby CHCEL dosiahnúť tých dvoch hodín, ale krásu predchádzajúcich snímkov bohužiaľ nedosiahne. Ale film to nie je zlý. Len som bohužiaľ čakal viac. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Romanca “mimo realitu”, ktorej samotná story pripomína skôr fantasy príbeh, než dianie v reálnom svete. Spočiatku celkom vtipný počin sa však odstupom času stal nátlakovou, emocionálnou bublinou, ktorá extrémne tlačila na pílu. Sľuboval som si viac, dostal som len lepší priemer, ktorý neohúril natoľko, aby som skákal od radosti. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Režisér mojí nejoblíbenější romantiky "My Sassy Girl" nám představuje další kousek šikovně kombinující romantiku, komedii i drama. Na začátek poznamenám, že "My Sassy Girl" opět nepřekonána ale na druhou stranu se jedná o další vydařenou romantiku korejské produkce, která však po první polovině začne hodně ztrácet tempo a ony dramatické části mě nedokázali dojmout natolik, jak režisér s největší pravděpodobností zamýšlel. Po celou dobu my ve filmu chybělo lepší vykreslení postav a jejich emocí. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Na konec roku jsem si nadelil tuhle korejskou tezkou romantiku. Podtrhuji tezkou. Nebudu to nejak zvlast probirat, ale urcite tedy ne tak dokonale jako predesle My Sassy Girl a the Classic. Presto nejsem zklaman a i kdyz kolegove hodnotici tento film maji pravdu hlavne ohledne celkove tezkopadnosti stale se podle meho jedna o velice poutavy srdceryvny filmecek. Proste s Ji-hyeon je to platonika a to se neda jinak nez se nechat takhle unest ... 5 hvezd. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Hudební stopu nahrála pražská filharmonie pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka. (Vavča)

Reklama

Reklama