Reklama

Reklama

Boj v temnotách

Obsahy(1)

Studenti střední školy mají podivnou noční zábavu. Sházejí se v opuštěné továrně a hrají tu velmi akční paintball. Šampiónem hry je Robby, přeborník v kickboxu. Studenti jsou pod velkým vlivem svého učitele Steva. Tento bývalý voják, tvrdý a nelítostný muž, je mnohým studentům velikým vzorem, nikdo o něm ale neví, že je drogově závislý. Problém nastává až tehdy, když se ho jeden ze studentů začne snažit vydírat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Juto 

všechny recenze uživatele

Máte radi akčné dramatické filmy z 80. rokov s podivnými zápletkami, ktoré sa nejako ťahajú, ale napriek tomu sú zaujímavé ja som sa bavil na hlúpostiach. 4/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

80. léta byla stylově běsná, ať už to člověk vztáhne na účesy, hudbu nebo hadry a ne méně je běsný i tento film, který byl v "osumdesátkách" spáchán. Normálně bych se v těchto úkazech tolik nerýpal, každá dekáda má to své, co jiného ale dělat, když je příběh snímku o ničem a tom stejném pořád dokola? Když je film dobrý, má divák tendenci pochybnost módy nepovažovat za relevantní. BOJ V TEMNOTÁCH není ten případ. Nehrát v tom mladá Kidmanová, musel bych tu hovězinu stornovat hned po pěti minutách. Bez špetky napětí nebo zajímavého nápadu, s nulovou choreografií soubojů (dají-li se zdejší půtky označit souboji). Opravdu, takový NINJA FAKTOR, obdařený parkinsonem v čerstvém rozpuku. Nikdy více. II Scénář: Michael McGennan. Hudba: Dave Skinner. 20% ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Napětí žádné, tudíž to v divákovi nevyvolá příliš zvědavosti, co bude dál. Já většinu času jen tak tupě zírala. Každopádně mladičká 20 letá Nicole Kidman má ránu, ani Whoopi Golberg neměla takové háro. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Trochu jalová atmosféra chlapeckého škádlení 80`s, zvrásněná kulisou zvukové stopy, okořeněná východoasijským bojovým uměním a tehdy ještě protivnou zrzkou, žirafou Nicol, v dobách její nezletilosti jako holkou bez konkurence (=sama v partě kluků). 1-2* ()

otík

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen úvod (na to, že byly tři hodiny v noci, to bohatě stačilo), ale Nicole tam má opravdu ránu. Její účes alá Čarodějnice z Austrálie nemá chybu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama