Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Keeley Hawesová a Peter Outerbridge sú hviezdami kanadskej kriminálno-mysterióznej série z produkcie spoločností Shaftesbury Films a Original Picture Production pre Chum Televison. Dej sa odohráva vo viktoriánskom Toronte, a verte – neverte, napínavé príbehy vás pribijú ku stoličke. Tri voľne nadväzujúce príbehy ukážu prácu skvelého detektíva Williama Murdocha, ktorý bojuje so zlom prostredníctvom výdobytkov viktoriánskej forenznej vedy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

I já jsem byl jsem velmi příjemně překvapen výsledkem. viděl jsem zatím jen jednu epizodu, ale ta mně naprosto uchvátila dokonalou atmosférou, která zde je opravdu působivá a také hereckými výkony. i když Murdocha hraje nějakej debil, myslím že bych si na něj zvykl. Dost kvalitní série se správně tajemnými detektivními příběhy. Jen škoda tak malého počtu dílů.. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Moc příjemné překvapení. Atmosféra a střídmost. Neokoukané tváře. Prostě kvalitní seriál...5 hvězdiček si nechávám pro lost, jestli ho někdy uvidím... :))) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nemám příliš v lásce filmy a hlavně seriály, které si hrají na Holmsovskou dobu a už vůbec ne, když jsou jednotlivé díly nevyvážené. To je právě případ Případů detektiva Murdocha. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

O poznání temnější než ty jalové rádobydetektivky, kterými nás každý čtvrtek krmí česká televize. Kvalita jednotlivých dílů sice kolísá, ale minimálně ten první odehrávající se ve špinavém doupěti laciných prostitutek je působivý jako hrom. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná detektivní série v holmesovským stylu s charismatickým hlavním hrdinou.. škoda, že to Nova nedávala dřív než kolem půlnoci.. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Sice jsem zatím viděl pouze první díl pojmenovaný "Případy detektiva Murdocha: Vražda v zapadlé uličce", ale už kvůli jeho kvalitám chci hodnotit a komentovat hned teď. Mně se to líbilo. Viktoriánské Toronto (v podstatě dosaďte jakékoliv město z Britského impéria), prostitutky, vrazi, podivíni a policajti, to byla vždycky kombinace, která mi moc chutnala a nezklamala mne ani tentokrát. Kvalitní příběh, divné postavy (proč jsou pokaždé z vyšších vrstev?) a nad tím vším detektiv Murdoch, který mne svým nutkáním pokřižovat se nad nalezenou mrtvolou vždy přiváděl ke krátkému šílenství. Ale na další díl se rozhodně těším! :) ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí prvej časti dávam 5*. Naozaj podarený začiatok kvalitnej série. Dúfam, že po ďaľších častiach nebudem musieť revidovať... ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Kanadský jenom pokus o Sherlocka Holmese. Evokace doby se utápí hlavně v hrozných dialozích a trendy genderovém vyrovnávání. Ženský v tý době ovšem tak mohly max. držet hubu a ty šťastnější dělat ozdobu. ()

sidthekid 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kriminální seriál, který mi po několik měsíců zpříjemňoval čtvrteční večery. Sympatický Peter Outerbridge tvoří s pohlednou Keeley Hawes dobře se doplňují kombinaci. ()

rationibus 

všechny recenze uživatele

Reálnejšie, temnejšie a takpovediac špinavejšie ako neskoršia verzia seriálu z roku 2008. .Prostitútky a deti bez budúcnosti, anjeličkárky, násilie, pohlavné choroby, špina a bieda. .A príbehy - aj keď len tri - ostanú v pamäti dlhšie. ()

Jasmín 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá detektivní trilogie. První díl trochu ve stylu Jacka Rozparovače, druhé dva jsou celkem zajímavě vypointované příběhy snad s nejvtipnějším filmovým boxerským zápasem, co jsem kdy viděl v samém závěru: BUDU VÁS MUSET SRAZIT K ZEMI.... JÁ MYSLEL, ŽE MĚ SRAZÍTE - SNAŽÍM SE - SNAŽTE SE VÍC... Seriál z roku 2008 se snažil také velmi dobře navázat, těžko udrží určitý standard v tolika dílech, ale i tak jsem si oba Murdochy oblíbil. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, ale zůstanu věrný 2.seriálu. V tomhle je patrná snaha zakčnit tento námět a mě to zkrátka přijde zbytečné - jakoby starší příbuzní dnešních kriminálek__doplňměsto - hlavní postava už není tak sympatická a ztrácí to kouzlo, které seriál vytvořil. Tady se tedy přikláním k hodnocení na IMDB - tohle není špatné (7,4), ale je to určitě horší než seriál z roku 2008 (7,7). ()

Reklama

Reklama