Reklama

Reklama

Carnosaur

  • Česko Carnosaurus (festivalový název) (více)
Trailer

Výzkum v oblasti genetiky přivede geniální doktorku Tiptree (Diane Ladd – ''Rambling Rose'') k oživení dinosaurů. První z nich Tyrannosaur svým nezměrným apetitem roste do fantastických rozměrů a niči vše co se mu dostává do cesty. ''Doc'' Smith (Raphael Sbarge – ''Risky Business'') a Thrush (Jennifer Runyon – ''Ghostbusters'') jsou jediní dva lidé, kteří dokáží vzdorovat plánům šílené doktorky. A nastává boj proti jednomu z nejnebezpečnějších predátorů, kteří kdy žili na této planetě. (Five Stars Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z dob VHS. Asi na popud Jurského parku byla podobně jako dnes pod záštitou Asylum vytvořena brutální gumová podívaná. Samotný příběh a zápletka je samozřejmě značně úchylná, stejně jako většina útoků nenažraných dinosaurů. I přesto má film jakousi atmosféru, kterou filmy se CGI monstry nikdy mít nebudou. Když jsem byl malý, nejvíce na mě zapůsobil útok na trojici teenagerů v jeepu a pak masakr Greenpiece, přivázaných k bagru. A i ten závěr je zajímavý. ()

Carnosaurus 

všechny recenze uživatele

Nostalgie z dětství, která ne a ne odeznít. Je to taková roztomilá blbinka, která se však podle mě může pyšnit slušnou atmosférou. Najde se zde i pár (chtěně) zábavných míst...např. souboj dinosaura s bagrem má grády. Byly doby, kdy jsem se bál, že při cestě do sklepa pro brambory mě sní Carnousaur, a to už něco znamená. Teď už se Carnosaurů nebojím, ale přesto si myslím, že je to snímek, který stojí za pozornost. Je spousta mnohem horších filmů (třeba Carnosaur II? :) ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Herci nehrají, výpravou a dějově to je spíš na epizodu ze seriálu než na celovečerní film, a nakonec i ti dinosauři jsou gumoví až přespříliš...ale k čertu, tohle staré, na Jurském parku se přiživující béčko, má tu správnou pokleslou duši. Už jen ta zápletka o snaze o repopulaci Země dinosaury, vytvořenými z geneticky upravených kuřat, je k sežrání (pun intended). K tomu přihoďme v kontrastu s celkově poslabší trikovou stránkou velmi povedené a hojně využívané gore efekty, a máme tu jeden sympatický, trashový krvák, který v konkurenci spotřebních a tupě se opakujících moderních zvířecích hororů obstojí v pohodě i dneska. Pokud tedy nehledáte zábavu inteligentního rázu... ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa ani neoplatilo pozrieť pretože toto bola taká hlúposť že sa to ani nedalo pozerať. Príbeh totálne niekde v tramtárii, herci sú hrozný, model dinosaura je hrozný a to spracovanie...najprv sa tu zo sliepky vyliahne dinosaurus, potom zo slepačích vajec padajú malé jašteričky a potom tu žena kladie dinosaurie vajíčka a doslova ich strieľa z...no viete čo myslím. Totálna abnormálna, paranormálna a nenormálna kopa sračiek ktorú už v živote nechcem vidieť. Ani poriadne neviem kde vo filme som našiel tie dva body. 2/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem zcela náhodou narazil na tuto svojí dětskou lásku a musel si to prostě pustit znovu. Tento film jsme kdysi měli na VHSce a já byl z toho filmu jako malý úplně hotový. Strašně jsem žral dinosaury a i když jsem v té době moc nechápal smysl toho všeho co se odehrává na obrazovce, tak scénu s T-Rexem jsem si zapamatoval, stejně jako tu s uhryznutou hlavou. Nyní po letech už z toho tak odvařený nejsem, ale i tak se mi to docela líbilo. Atmosféra sice místy připomíná spíše komedii a dinosauři zrovna dvakrát povedení nejsou, ale stejně dám průměrné hodnocení. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme hrá herečka Diane Ladd, ktorej dcéra Laura Dern hrala v tom istom roku v inom, oveľa slávnejšom filme o dinosauroch, a to v Jurskom Parku (1993). (beso74)
  • Koža pre mechanického T. Rexa v životnej veľkosti bola vyrobená spoločnosťou Total Fabrication Kenneth J. Halla. Výroba trvala 5 týždňov. (beso74)
  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní, pričom Diane Ladd (Dr. Jane Tiptree) sa zúčastnila len 5 dní. (beso74)

Reklama

Reklama