Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chudý mladík Jonathan Corliss je nejen pohledný, ale také bezcharakterní a značně nebezpečný. Je totiž posedlý touhou po bohatství, moci a prestiži. Zaměří se na rodinu Thora Carlssona, jednoho z vlivných průmyslových magnátů Pittsburghu, a svede jeho důvěřivou dceru Dorothy, jeho plán však značně zkomplikuje její nečekané těhotenství. To totiž vede mimo jiné k tomu, že otec Dorothy vydědí. Aby mu dívka nestála v cestě, Corliss ji zavraždí a protože se během jejich vztahu držel zpátky a poměrně úspěšně se vyhýbal zbytku rodiny, dokáže se zanedlouho dostat k Dorothině truchlící sestře, dvojčeti Ellen, proniknout jí pod kůži a svést ji. Tentokrát si ovšem počíná opatrněji a vše mu vychází bez nejmenších potíží. Vetře se do přízně Carlssona, získá jeho souhlas a ožení se s Ellen. Velmi rychle se zabydlí v roli zetě a začíná si budovat postavení. Ellen se však snaží odhalit pravdu o smrti své sestry, protože nikdy ani na okamžik neuvěřila, že by mohlo jít o sebevraždu. Její pátrání však vedou k odhalení děsivějšímu, než si vůbec dokázala představit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná docela krvavě, ale to je asi tak všechno. CITÁT - Už mně pustíš - ( Dorrie Carlsson ). Můžeš si za to sama ( Jonathan Corliss ). V podstatě hned od začátku víte, kdo zabíjí a pak už celý film jen čekáte jak to dopadne. Moc erotiky tam taky není, napětí nulové a hudební doprovod....raději nemluvit. Jedna věc, kterou musím vyzvednout na povrch...při stopování ( film se odehrává v USA) mu zastaví Brouk Volkswagen a má krásné žluté taxíkářské barvy. Jak se tento Německý vůz krásně v USA ubytoval. http://cs.wikipedia.org/wiki/Volkswagen A na konec jednu báseň z filmu - Až zemřu, mí nejdražší, nepějte mi žádné písně. Nevěnčete mi hlavu růžemi, nekladtě mne do stínu cypřišů, nechť kryje mne tráva zelená a déšť a kapky rosy. Vzpomeňte si na mne někdy či zapomeňte. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek slibnej, zbytek průměrnej, tak bych asi tohle charakterizoval.Hned jak se film rozjede tak na sebe stáhne všechnu pozornost Matt Dillon, díky pěkně drsný scéně padu z domu, ta byla fakt originálně natočené, jenže pak už se film napojí na známý téma a o moc víc už toho nepředvede. Sice je tady Matt Dillon fakt hodně dobrej, jenže to na lepší hodnocení stejně nestačí ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Sean Young je velmi zla herecka a mam pocit,ze pokazi kazdy film,v ktorom sa len mihne.Dillon ale ulohy slizkych vrahounov a spekulantov zvlada s prehladom,co dokazal aj v tomto filme.Nebolo to zas az take zle,tri hviezdicky su v pohode. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Začátek devadesátých let nebyl pro adaptace knih Iry Levina vůbec vydařený. Nejdříve tohle a potom Někdo se dívá - obě výborné knihy, ale o to nudnější filmy. Bohužel :-/ ()

5150 

všechny recenze uživatele

Herecky velmi dobře obsazeno - v úvahách producentů pro hl. role byly mj. jména Bridget Fonda a River Phoenix - a dějově zajímavé s dostatkem napínavých či překvapivých momentů - bohužel na úkor logičnosti a pravděpodobnosti. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film má spád, tempo hned od začátku. 1) 27letý Matt Dillon jako přitažlivý ničema je prostě neodolatelný a důvodem hvězdičky navíc. 2) She's got two broken ribs, a broken jaw, and a bad concussion. We're going to keep her overnight for observation. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Sean Young hraje tak hrozně, že nejlepší bylo zabít ji. Škoda, že to nevyšlo i podruhé. Tenhle film, to je nudna, kdy víte prakticky hned, co bude v dalším záběru následovat. Radši na to nekoukat, protože je to ztráta času. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Bozk pred smrťou nie je zločin a trest. Je to tvorba popových filmov, ktorú si môžete vychutnať bez viny. Pre mňa je remake lepší ako pôvodná verzia z 50' rokov. 6/10 ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Opravdu mizerná adaptace, která na člověka působí asi tak, jako když od svého milence dostane namísto vášnivého polibku pusu na čelo. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Hmm... jde o remake stejnojmeného noir filmu z roku 1956 s Robertem Wagnerem. Tento remake je ve všem horší než původní verze snad kromě Matta Dillona, který byl výborný a směle se může rovnat s Wagnerem. I přesto bych film úplně nezatracoval, zkrátka průměrný thriller. Pokud máte na výběr mezi tímto a původním filmem rozhodně doporučuji původní. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

Joe Goldberg v 90. letech. prumerny thriller; hlavni herecka nebyla zas tak hrozna; Matt Dillon byl ale dokonalej a kvuli nemu me film bavil. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Polibek před smrtí je obyčejný tuctový thriller o rafinovaném plánu kariérního postupu, který však přehrává především v oblasti scénáře a režie. Časové údálosti prostě nesedí a i lehce imbecilní divák se musí podivit nad vševědoucím parchantem v podání Matta Dillona, který snad přeskakuje mezi místy přes jinou realitu a má v hlavě nejmodernější ravděpodobnostní počítač.Tyto scény mě u vážně míněného thrilleru dokáží neuvěřitelně vytočit, zvlášť když se objevují především v nejpodstatnějších filmových sekvencích vražd. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dávám dvě ale nejsem si jistá jestli by to nemělo být za míň.Příběh je takový jakoby ukoptěný.Možná jen na něm zapracoval čas. Těch vražd je tam trochu moc. ()

Reklama

Reklama