Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily a jejím přátelům se podaří najít Leprechaunovy zlaťáčky. Jsou však varováni, aby poklad nechali tam, kde ho našli. Jenomže síla bohatství je mocnější, a tak opět probouzejí zabijáckého skřeta, který se pouští do hledání svých milovaných zlaťáčků a přitom si rád krvavě zařádí. (Chupacabre)

Recenze (25)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Šestý díl s názvem Leprechaun: Back 2 tha Hood. Druhý negerský díl :D A pro mě nejlepší díl celý série, fakt tohle mě bavilo hodně :) Gangsta negři a lůzři negři co chtěj bejt jenom bohatý a pořádně si nahrabat. Jak se tam objeví legendární Leprechaun, mordování negrů může začít :D No žádnej pořádnej děj to nemá, ale Warwick je prostě Warwick a já tu jeho postavu prostě žeru. Výborný hlášky, vtipný scény a gore efekty v pohodě. Komická scéna je kdy se Leprechaun zhulí a je vysmátej, negr si na něj dovoluje, ten se nasere a propíchne negra bongem do břicha :D Má to i místama takovou fantasy temnou atmosféru, což se mi líbilo :) Bohužel poslední díl s Warwickem Davisem a jsem rád že závěrečný díl s ním se tak povedl. Leprechaun je pro mě jedna z nejlepších hororových postav a Warwicka Davise už nenahradí žádnej jinej herec, to je prostě jeho postava a to jak to za ty roky hrál, to prostě na něm miluju. Jednou mě napadlo co kdyby udělali film Chucky versus Leprechaun, jako myšlenka dobrá, ale panenka proti skřetovi co má nadpřirozenou sílu je asi blbost, nějak by se to třeba vymyslet dalo, aby měli vyrovnaný síly, třeba by to nebylo tak špatný, bůh ví. Každopádně tuhle sérii mám moc rád a škoda že je tak nedoceněná. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

9/10 Kto by to čakal, že najlepší diel príde na koniec. To viete, tak to chodí, keď film dostane do rúk nejakú ultratalentovaný režisér. Prvýkrát v sérii sa darí aj strašiť a film má takú príjemnú temno komediálnu atmosféru. Niečo ako Freddy vs. Jason. Leprechaun sa trošku zmenil - už je strašidelnejší. Navyše tvorcovia nám ponúkajú aj prvý ucelený pohľad na Leprechauna a jeho mytológiu v brilantnej úvodnej animovanej pasáži. Prvá tretina filmu je pomalá a temná, dosť sa venuje rečiam hlavných hrdinov - ale nie je to určite nudné. Je to taká príprava na mäso, ktoré vrcholí v dokonalom záverečnom súboji plnom geniálnych hlášok a hustého napätia. Brilantná hororová komédia a vrchol série. Azda to neskončí pri šestke a bude to pokračovať ďalej. WARWICK DAVIS 4 PRESIDENT! PS: môj rebríček ságy L6, L3, L2, L1, L5, L4 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal, že se někdy setká ze sérií, jejíž nejlepší díl je až ten šestý? Ono to tedy není žádný trhák, ale jednoznačně je to nejzábavnější, nejzajímavější, nejpůsobivější a nejfunkčnější díl. Leprechaunovi se mezi černochy zřejmě daří. Může za to taky hlavně fakt, že teprve až v šestém díle všechny ostatní postavy mimo Leprechauna nepůsobí divně a debilně ale jsou tak nějak normální (a v případě ženského osazenstva tedy i hezké). Kromě toho opět další důkaz, že by si samotná Leprechaun zasloužil mnohem lepší filmy, on sám, jako postava a charakter je naprosto parádní, jen prostě ty příběhy a filmy nedosahují jeho cti a kvalit, což je obrovská škoda. I zde je Leprechaun hrozný masér, který se s ničím moc nepárá a připraví nám nejednu skvělou scénu (zhulený Leprechaun v kuchyni je fakt k popukání - jeho výstup z policejního auta zase parádní). Hodně slibné zakončení série (reboot z roku 2014 pravděpdoobně vynechám a zatím nepočítám). ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Irský malý lakota je v tomto díle docela tvrďácký parchant, který si nechává několikrát porozbíjet úsměv, ale vzápětí výprask, podle hesla oko za dvě oči, vrátí tím nejextremnějším způsobem. Jenže když divák vidí vlastně to samé po páté, po desáté, po patnácté, tak už to není žádná zábava, ale dost ubíjející nuda, a jen si přeje, aby si to skřítek neposeda konečně rozdal na férovku s hlavními hrdiny. Toho se však dočká někdy po hodině a čtvrt, což je u horroru tak akorát stopáž, ovšem v tomto díle by tato vrcholná holomajzna mohla začít cca. o hodinu a deset minut dříve, čímž by se úměrně zkrátilo divákovo utrpení při sledování namachrovaných negrů bez letlampy, ale za to s rovným kšiltem zabořeným hluboko do zátylku. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka miery zábavnosti a nápaditosti síce nebol môj najobľúbenejší tretí - lasvegaský diel Leprechauna prekonaný, napriek tomu však Back 2 tha Hood radím k tomu najlepšiemu, čo táto komediálno-hororová séria ponúka. Príbeh očakávane stojí výsostne na obstojnom hereckom výkone liliputána Warwicka Davisa a ním stvárnenej postave morbídne vtipkujúceho zlovestného škriatka, ktorý v rámci svojej vražednej misie opäť svojským spôsobom znesie zo sveta zopár lúzerov, pričom svoj fyzický handicap tradične kompenzuje vytrvalosťou a vynaliezavosťou. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (3)

  • Původní děj filmu se měl odehrávat na tropickém ostrově během jarních prázdnin, ale producenti Lions Gate umístili film do městského prostředí, stejně jako předcházející díly série. (hladass)
  • Rory (Laz Alonso) vo filme vraví, že váha jednej mince je 8 uncí (1 unca = 28,3495 g). Mincí je 200, a tak celý poklad váži okolo 340 kíl. Hlavné postavy si tento poklad rozdelili medzi seba a aj napriek deklarovanej váhe s ním behali akoby to bolo pierko. (beso74)
  • První film série, ve kterém jsou vidět Leprechaunovy nohy. Leprechaun má v tomto díle také nový outfit, aby vypadal démoničtěji. (hladass)

Reklama

Reklama