Reklama

Reklama

World We Live in and Live in Hamburg, The

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

První video nahrávka skupiny Depeche Mode, na které je zaznamenán koncert z německého Hamburku během turné k albu Some great reward (Some great reward Tour z roku 1984). VHS vyšla ve dvou vydáních, přičemž to anglické obsahuje celkem 17 skladeb, zatímco americké pouze jedenáct.

Tracklist anglické verze: 1. Something to do
2. Two minute warning
3. If you want
4. People are people
5. Leave in silence
6. New life
7. Shame
8. Somebody
9. Lie to me
10. Blasphemous rumours
11. Told you so
12. Master and servant
13. Photographic
14. Everything counts
15. See you
16. Shout
17. Just can't get enough (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Kass

všechny recenze uživatele

Vynikající, dynamický koncert z doby těsně před přelomovým albem "Black Celebration". Přestože to pravé teprve mělo přijít, je zde téměř hmatatelně cítit, že Depeche Mode svou sílu měli i v době kdy byli bráni za popíkové holobrádky. Uhranující je především energie kterou do vystoupení vnáší Dave Gahan. ()

Troll 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsou DM srdcovka, tak tímhle koncertem mě bohužel nedostali. Ono je to také způsobené tím, že prvním 4 deskám příliš neholduju, pustím si pouze semtam pár singlovek z nich. Problém tohoto koncertu je ten, že je docela sterilní. Připadám si jak na průměrné diskotéce 80.let, kde vystupuje nějaké uskupení příjemných typanů za syntetizátorama. Proto tři hvězdičky, depešáci mají vrcholy jinde. ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Oficiální DVD neexistuje, ale díky technologiím mají tento záznam fanoušci doma ripnutý z kultovní VHS :-) Období mladé kapely a hity, které v raných osmdesátkách vyprodukovali, patří dodnes mezi mé nejoblíbenější... Nejraději mám skladbu ''Lie To Me'' z roku 1984. 5 hvězdiček ! ()

DaweMcHarwy 

všechny recenze uživatele

Skladby které vyšli ještě před albem Black Celebration... trošku jiní, mladší DM, ale mám je rád a ty písničky jsou super. ()

tekedozai 

všechny recenze uživatele

WOW, sice som sa dostal k DepeCHe MODE az v odbodi Devotionalu, ked som sa spatne vracal ku starsim veciam, tento koncert mi proste vyrazil dych, vesele melodie, mlady gahanov hlas, hity ako just..., told you so, new life, photografic, teda vlastne kazda skladba je uplna bomba... :) ()

Depešák 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tom uže jsem polovinu písniček neznal tak jsem přemýšlel,ale prostě jak jsem viděl mladičkého,propoceného Gahana pobíhat po podiu a do rytmu tleskat a dovádět tak je to za 4 hvězdy ()

Reklama

Reklama