Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vůdce hongkongské Triády Hung je smrtelně nemocen, a pošle proto pro svého syna Georgieho žijícího v Thajsku. Jeho přáním je, aby se Georgie stal členem Triády, ale je tu jeden háček: Georgie je gay. Věci se ještě víc zkomplikují, když je za Georgieho považován jeho spolubydlící Sam a je mu nabídnuto místo v Triádě. To bylo vždy Samovým největším snem! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (22)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dabing bol neriedene zlo, ale aj tak tato vykradacka vsetkeho mozneho (hudbu nevynimajuc) si svoj zabavny potencial udrzala po celu stopaz. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Kompletní omladina z Gen-X Cops se objevila podruhé na plátně, někteří tam mají jen malé štěky, jiní hlavní role. Je to ovšem horší podívaná i přes to, že se tam objevuje Karen Mok (policistka z filmu Smrtící andílci) a Jackie Chan..stejně jako na konci Gen-X Cops, tak i tady má svoje tři sekundy slávy. Nehrála skoro na konci píseň od Zamfira z Kill Billa?:) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V roli bosse Hunga potěšil Yuen Biao, ale nezdrží se kvůli okolnostem dlouho a je to škoda, protože tahle role by mu sedla. Jackie Chan má ve filmu pouze cameo, hraje nezastihnutelného pana Chana na telefonu, který se objeví v úplném závěru, aby mrknul na Julii (Karen Mok), Georgieho (Daniel Wu) a také diváky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Blazniva komedia v ktorej je humor zalozeny na neustalych zamenach a nedorozumeniach, ktore sa tykaju hlavne gay temy. Sice to nie je nejaky inteligentny humor, ale väcsinou som sa zasmial. Akcnych scen je tu minumum. Trochu väcsia je vlastne az vo finale a ani to za vela nestoji. Totalne predratovana bitka tocena vo velkych detailoch. Stephen Fung bol vraj v tej dobe pokladany za akehosi nastupcu Jackie Chana. Ale nema na neho v ziadnom ohlade ani ako reziser a ani ako herec. Aspon ze mal znamosti a tak sa film hemzi viacerymi kvalitnymi hecami jak zo starej tak novej generacie. Ale väcsina z nich sa tu mihne doslova na sekundy. Ak si to pustite ako dalsi film s Jackie Chanom, tak budete doslova nasrati. A ani Yuen Biao tu nema ovela väcsi priestor. Najviac ma bavila mafianska dvojka otca a syna v podani Chapmana To a Kar-Ying Lawa. Daniel Wu ako hlavny hrdina bol tentoraz upozadeny. Filmu davam tesne tretiu hviezdicku len za vydarene vtipne sceny, ale ziadna mega komedia to tiez nie je. Proste taka blazniva blbina na jedno pozretie. 5/10. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Fúha hrá tu Jackie Chan...až 3 sekundy, kvôli tejto debiline som naňho čakal, film je sám o sebe kravinou, ale však hrá tu Jackie Chan...3 sekundy ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie plná sympatických herců, obohacená trochou špatně přehledné akce. Ale párkrát jsem se od srdce zasmál. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ztráta času. Velmi přitažlivý 30letý Stephen Fung z Hong Kongu napsal scénář, snímek režíroval a zahrál si Čeng Čoua, pobočníka šéfa konkurenčního gangu. Rovněž 30letý Američan Daniel Wu (gay Georgie) není k zahození. To je tak vše pozitivní, co mohu k filmu uvést. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Návrat draka je na neštěstí komedií nepříliš vtipnou, plnou přehrávajících herců, tupých hlášek („Přiznávám, jsem gay. Ale jsem loajální!“) a očekávaného vývoje příběhu. Zkrátka béčková komedie, kde je opravdu všechno do puntíku béčko. Nejvtipnější je na tom celém cameo Jackieho Chana Pokud si hodláte mdlý dojem z filmu ještě více umocnit, zvolte na DVD otřesný dabing, který se k filmu z asijského prostředí hodí jako bílé tenisky ke společenskému obleku. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Na akční scény jsou Asiaté nejlepší (což ale v tomto filmu nepředvedli), ale jejich humor, to je něco, co jde naprosto mimo mě :). ()

TO 

všechny recenze uživatele

Slabší hongkongská akční komedie, méně zábavná než obvykle, méně akční než obvykle. Potěší krásně praštěná Karen Mok a Jackie Chan jako hostující hvězda v poslední vteřině filmu. Celkově nic moc. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Čínsky humor, žiadne kung-fu - to sú základné ingrediencie filmu, ktorý nám dáva nahliadnuť pod pokrievku odvrátenej strany triád a skutočných problémov, ktorým musí čeliť (taká vtipnejšia verzia Inferanal Affairs) :) Brutálny humor striedajú melodramatické výlevy akoby vystrihnuté z červenej knižnice. Čo fungovalo u HK klasík na jednotku, tu vďaka absencií spomínaných bitiek pôsobí film s pribúdajúcim časom dosť nudne a fádne (no vlastne nejaké mlátičky tu sú, ale VÁŽNE nestoja za reč a sú skôr trápne). Čo ma potešilo, bola epizódna rolička Yuen Biao-a, ktorého som mal spomedzi starých známych z Pekingskej opery určite najradšej (ani Jackie sa naňho nechytal). Škoda len, že tu nič zo svojho umenia nepredviedol :( ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem čekal, že mě to chytne, kdy se vyrojilo pár postarších herců s křivými zuby, ale ne ... Byl to styl pro mě nezajímavý, komediálnost strojená, ale přes hezkou tvářičku Daniela Wu jsem se dobral konce, který bych si představoval stejně jako recenzent přede mnou. Český dabing snaživý, ale jak už jsem zvyklý na ty asijké jazyky, připadalo mi to nesourodé, tento film si už asi nikdy nepustím, omlouvám se tvůrcům ... 4555 ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Biednejšia produkcia z honkongu. Akcia je vlastne len na konci a tento druh humoru nie každému sadne. Jackie Chan sa tu len mihne. ()

Louie odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně smutný film plný nevtipných vtipností a akcí zakončených například zvracením. A když se to tak vezme všechno dohromady, i to cameo mistra jackieho je tak trochu smutné... ()

Reklama

Reklama