Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri mladé mexické páry vyrazia na víkend na neobývanú usadlosť patriacu rodine jedného z dievčat. Počas cesty narazia na nekompromisného strážcu lesa prezývaného Jaguár, ktorý nie je z prítomnosti mestských tínedžerov vo svojom revíre príliš nadšený. Čo je však horšie, v okolí vyčíňa šialený vrah, ktorý začne počet členov zábavychtivej skupinky rýchlo redukovať... (Karamanlis)

(více)

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nejhorší možná varianta slasheru. Skoro hodinu vyplňují tlachy puberťáků, aby se ve 45. minutě (!) jeden z nich ztratil, v 63. minutě (!!) jeden chcípnul, během následujících 12 minut (!!!) skapala většina off screen a v závěrečných 3 minutách se vrah rozpovídal o tom, co, jak a proč (F*?@.§K#!!!). Ne ne, tohle vážně nebrat. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem si na IMDb přečetl jak je Bosque de Muerte opravdu hrůzostrašný, nedoceněný a ještě k tomu těžko dostupný slasher (takové raritky já rád), docela jsem s těšil... O to větší pochopitelně bylo mé zklamání... Tři páry se vydají na chatu uprostřed lesů patřící jedné z postav, aby zažili divoký víkend... To ale netuší, že na ně něco nebo někdo v lesích číhá s touhou je všechny povraždit... Takhle to nezní špatně, ale poblém je, že pořádného vraždění (i na docela dobré gore dojde) a opravdu slušné atmosféry se dočkáme asi 20 minut před koncem, což je opravdu dost málo... Nemůžu říct, že je tento kus úplně špatný film, pořád podle mě převyšuje většinu současných slasherů, ale čekal jsem prostě mnohem více... Ale přesto můžu fandům slasherů, pokud nebudou mít naprosto přehnané očekávaní a rádi se podívají na klon klasických osmdesátek, Bosque de Muerte s klidem doporučit... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pre široké publikum pravdepodobne nepríliš atraktívna mexická whodunit vyvražďovačka, určená skôr pre ortodoxne hororových fandov, vyhľadávajúcich exotickú žánrovú produkciu. Jej najväčším mínusom je, že sa v nej väčšinu času dokopy nič zaujímavého nedeje a keď už aj konečne k niečomu dôjde, tak je to buď zahalené rúškom tmy, alebo zobrazené implicitne. Za pozitíva považujem občasné náznaky gore a to, že totožnosť vraha sa mi tentokrát nepodarilo vopred odhaliť... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Chcel som si pozrieť, nejaký pohodový slasher a dostal som, ťažko nudnú kravinku z Mexika. Trištvrte filmu sa tu nič nedeje, potom to začne troska pripomínať slasher, ale i to bolo len všedne a nezaujímavé. Ze tento film je neznámy, ani sa nečudujem i ja banujem, že som ho objavil, čas som mohol stráviť i zmysluplnejšie. A to z Mexika mám rad horory, o to bolo väčšie prekvapenie, že tento bol taký strašný shit. Slabe 2*. ()

Reklama

Reklama