Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva nájemní pistolníci Steve Blaine (Stephen Forsyth) a Duke Buchanan (Conrado San Martín) zachrání vesničany před mexickými bandity. Při přestřelce je Duke postřelen a Steve ho ošetří a dopraví domů. Steve je zamilovaný do Dukovy dcery Susan (Anna Maria Polani), což se otci nelíbí, protože nechce, aby jeho dcera byla odkázána na život s psancem. Steve je ale rozhodnutý zanechat dosavadního života pistolníka a stát se poctivým farmářem. Milenci utečou do města Providence, kde chce Steve zakoupit ranč. Na stejný majetek mají zálusk místní zbohatlíci Jackson (Franco Ressel) a Burns (Franco Lantieri), kteří vlastní a ovládají většinu města. (curil)

(více)

Recenze (2)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Ohromný překvapení. Nečekal jsem nic a dostal audiovizuálně krásně natočený příběh o mladém pistolníkovi, který se chce pro lásku vzdát svého řemesla, stát se farmářem a v cestě mu nestojí jen padouši ale také otec jeho milované. Aby dokázal svoji lásku, tak zakope i svoji pistoli! Takovej mix americkýho a italskýho westernu. Po všech těch trashových, průměrných a mizerně natočených westernech, které jsem viděl či ani nebyl schopnej dokoukat, je tohle jak pohlazení po duši. Mně Forsyth i Martin přišli jako zdaleka nejvýraznější herci ve filmu, oba působí velmi výhružně a vlastně mě mrzí, že už nedostali další větší role. Po "Pro pár dolarů navíc" nejlepší italskej western roku 1965. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, hudba je přímo výborná, ale herci to totálně zabíjejí. Vedle Stephena Forsytha by i Anthony Steffen vypadal jako dobrý herec, a Conrado San Martin šíleně přehrává. Helga Liné, José Calvo nebo Franco Ressel to už sami nevytrhnou. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama