Reklama

Reklama

VOD (1)

Sympatická mladá žena Helen Baring a její neméně sympatický manžel Jackson se krátce po svatbě rozhodnou, že stráví Vánoce na ranči v Kentucky, kde žije Jacksonova matka Martha. Mají pro ni báječnou novinu, protože Helen je těhotná. Oba doufají, že nastávající babička bude mít radost. Jenže skutečnost je poněkud jiná. Martha je totiž posedlá představou, že Helen je její sokyně, která se ji snaží oloupit o Jacksona. Milovala ho vždy až nezdravě silnou a nekritickou mateřskou láskou. Její posedlost navíc posiluje skutečnost, že její kdysi tak poslušný a hodný syn stojí nyní na straně své manželky. A tak Helen nečekají pohádkové Vánoce, ale děsivá noční můra, protože Martha je odhodlána udělat cokoli, aby se Helen zbavila. Třeba ji i zabít. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

tron 

všechny recenze uživatele

Slušný komorný psycho triler s makambróznou scénou pôrodu. Aj keď je tu snáď až príliš krotká atmosféra a označenie "psycho" je predsa len troška zveličené. Nejaké zimomriavky z toho uprostred noci idú, aj keď si myslím, že je to o kúsok slabšie, ako RUKA NA KOLÍSKE. Ktorá už sama osebe nebola žiadna extra liga. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Ničím nevybočující psycho thriller, kterej je stejnej jako valná většina děl z tohohle žánru. Za zmínku stojí šílená Jessica Lange, která zazářila v American Horror Story. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neberu ani tak jako thriller, jako spíše rodinné drama. Když se vykašlete na ty rádobythrillerové prvky a vezmete film něco jako "Dospívání po Americku" v ženském podání, myslím že to nebude tak špatné. Mě se film docela pasoval. Skvělá Jessica Lange a Gwyneth Paltrow. 50%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Gwyneth Paltrow zaznamenala zřejmě svůj vrchol v druhé polovině 90.let, kdy vedle Oscara za Zamilovaného Shakespeara dostávala slušné nabídky na hlavní role (Srdcová sedma, Dokonalá vražda, Talentovaný pan Ripley) a její kariéra nabrala slušivé tempo. Mezi několik zajímavých titulů se toho času vklínil i thriller Hush, známé to téma šílené tchýně, která je posedlá mateřskou láskou ke svému synovi a čerstvou snachu považuje za nebezpečnou sokyni v jeho pozornosti. Několik zajímavých momentů nám dovolí zapomenout, jak stroze a hloupě jsou karty rozdané, přesto ve jménu obecné pravdy, že nastávající snachy se budoucím tchýním nikdy příliš nezamlouvají, tu máme nezávadné drama, které si už podruhé nezopakujete!! ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Zachránila to Jessica Lange s tým jej typickým a nepochopeným psychoúsmevom,inak je to však len nepodarený pokus o napinavý thriller.Gwyneth je ako vždy totálne nudná a jednotvárna,jej výraz sa takmer nemení a ako herečka je podľa mňa značne preceňovaná. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Mně se zdálo tohle představení obou dam amerického filmu dobrým zkoušením jejich hereckých kvalit a prokázaly je. Psychopatická Langeová chce mermomocí zlikvidovat svou snachu a jak..? Vším možným. Dobrý thriller o zrůdnosti a síle lásky. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Gwyneth Palthrow hraje mladou ženu, která se provdá do dobře situované rodiny. Netuší, že její panovačná tchyně udělá všechno proto, aby se domnělé sokyně co nejdříve zbavila. A v podstatě z toho vzešel jen solidně obsazený, ale veskrze průměrný thriller, který zpočátku docela nudí. 60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Vážně nechápu, proč tak dobré herečky berou role v tak špatných filmech. I když přiznávám, že občas jsem se docela zasmál. Bohužel si jsem jistý, že tvůrci ty neuvěřitelně pitomé scény mysleli smrtelně vážně. ()

zahadna 

všechny recenze uživatele

Dobrý komentár napísal castor...úplne s ním súhlasím...a moja obľúbená herečka už hrala aj v lepších úlohách. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Stále aktuálne téma. Nevesta vs svokra. Neustály súboj, v ktorom manžel/syn sa mení na trofej. Kto ju získa na svoju stranu, ten víťazí. Z môjho pohľadu dobrý thriller, ktorý nie je určený len na jednorazové použitie. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nikdo neopustí Marthu !!" Celý tenhle ve své naivitě a hlouposti nedůsledný filmeček, jehož finále vyznívá úplně směšně, prozrazujíc tvůrčí bezradnost, Jonathana Darbyho paradoxně z kanálu pozdvihá skvělá Jessica Lange, té Zlaté malině navzdory, protože ona v tom je skutečně nevinně, když se vším tím patosem dodává své psychopatce velmi skutečný a živý rozměr.. Nicméně podobně idiotskou postavu, jakou si zde zahrál Johnathon Schaech aka Jackson Baring, aby jeden skutečně pohledal !! To se hned tak nevidí !! ;) ()

Reklama

Reklama