Reklama

Reklama

Tramvaj do stanice Touha

(TV film)
  • USA A Streetcar Named Desire
všechny plakáty

Obsahy(1)

Novější verze hry Tennessee Williamse. Blanche DuBois (Jessica Lange) jede navštívit svou sestru Stellu (Diane Lane), která žije s impulsivním Polákem Stanleym Kowalskim (Alec Baldwin). Ubytuje se u nich a už když se poprvé se Stanleym setká, panuje mezi nimi napětí. Jsou velice rozdílní. Blanche je dáma, která je zvyklá na to, že je krásná a obletovaná. Stanley je živočišný bez gentlemanských zvyků. Všímá si, že Blanche neříká ve všem pravdu a odhaluje její minulost. (Kity162)

(více)

Recenze (4)

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Tato práce není klasickým filmem... zachycení je totiž jevištní, což dle mého dílo kazí. Nicméně Jessica Lange předvádí krásný výkon. Zachycuje křehkou zranitelnost své role. Ostatní však nejsou vhodní. Kostýmy jsou pochybné a stejně tak produkce. Tohle udrží spíše divadelní fanoušky. :-/ (viděno v původním znění) ()

Kity162 

všechny recenze uživatele

Pro mě to možná bylo lepší než verze z roku 1951, protože tady je vše více zřetelné. Ale prostě Baldwin není Brando... ()

danecek24

všechny recenze uživatele

53. Zlatý Glóbus za rok 1995 - cena (1) - *Nejlepší herečka v minisérii / TV filmu - Jessica Lange + nominace (1) - Nejlepší herec v minisérii / TV filmu - Alec Baldwin ()

Filip_Inari 

všechny recenze uživatele

Silné obsadenie sa stretlo s krásnym scenárom. Hlavná postava si získa ľútosť, aj keď je sama vinná a znázorňuje ťažké rodinné vzťahy a rozhodnutia. ()

Reklama

Reklama