Reklama

Reklama

Pekelný baseball

(festivalový název)
  • Japonsko Jigoku kôshien (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Každá škola by se chtěla dostat na velmi populární turnaj Koshien. Škola Seido má konečně možnost zúčastnit se. První zápas budou hrát proti neslavné Gedo High School. Ti mají sadistické zabíjení ve zvyku. Ale existuje naděje v podobě nového studenta, jenž je velmi silný a obratný a díky jeho schopnostem se zvyšují šance na úspěch... (Pepy)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nečekejte od tohoto snímku velké umění, jen se připravte na to, že tady jsou specifická pravidla, která přijmete, nebo nepřijmete. A jsou to jen pravidla toho, co všechno je možné a co už ne. Pro mě tohle je zábava a nějak zjišťuji, že jsou mi Japonci svou podivnou mentalitou a smyslem pro humor docela blízko. Tohle je jako šílený pořad pro děti, jen v pořádně drsném a sem tam i hororovém hávu, ale pořád je to sranda. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Prumerne zabavna ptakovina o tom, jak se taky da hrat baseball. Bohuzel ji nejvic ublizuje delka, i 87 minut je na takovo blbost proste moc a vznika tak hodne hluchejch mist. Je to skoda, protoze nektere postavy jsou hodne zabavne a par scen je opravu velmi vtipnych. Sestrihane by to bylo skvele na nejakou akci, takhle to az moc casto nudi. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který paroduje a vyhání do extrému všechny klišé sportovních filmů, ale nejen jejich. Všechny zvraty, chování postavy, z mrtvých vstaní, shledání, přátelství, souboje a nemluvě o baseballu… Film je postupem čas čím dál víc vyhrocený a absurdní. Kdo to vezme vážně a kdo nemá rád absurdní humor, nebude se u toho bavit, ale pokud k tomu budete přistupovat tak, jak k sobě přistupuje sám film, budete se bavit. Ve své škatulce jeden z těch lepších kousků. ()

Reklama

Reklama