Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha Kingsley je na útěku z Los Angeles, kde spáchala při ozbrojeném přepadení vraždu, při němž přišel o život její přítel Steven. Auto se ale po cestě pokazí a Samantha je nucena počkat na opravu ve městečku uprostřed Death Valley. Tam se seznámí s June Darianovou, mladou a nezkušenou pokojskou, která by si ale mohla dovolit žít jen ze svého dědictví. June je od první chvíle fascinována Samanthiným volnomyšlenkářstvím a jejich společný vztah se stále prohlubuje. Samantha dává June lekci o životě na okraji, svěří se jí o své kriminální minulosti, o touze po penězích a po svobodě, kterou jí to dává. June se rozhodne pokračovat v cestě se Samanthou, a sdílet s ní její dobrodružný život. Netuší ale, jak trpce budou jejich životy změněny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Smok 

všechny recenze uživatele

Žánrové zaradenie thriller (napínavý film) bude zrejme odvodené od anglického slova thrill - napätie, vzrušenie, vzrušiť. V preklade ovšem nájdeme aj slová "napnúť" a "vzrušovať sa". K tým by som sa priklonil viac, lebo napínalo ma počas celého filmu (ale od hnusu), ale vzrušovať sa nad tým určite nebudem. ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to tvářilo jako béčko, i když poměrně hezky prosluněné, propečené a s typicky kalifornskou poetikou. Člověk si říká, že by tam hned jel, než ho napadne, že by mu došlo nejdříve čistý prádlo, pak prachy, a nakonec i trpělivost. No prostě vcelku rozumná volba pro červencový vedýrko nudného červencového odpoledne. Nakonec DANTE'S VIEW začíná chytat jakous takous myšlenku, navíc je to dosti krátký, takže se to občas vleče, ale nikdy skutečně nenudí - co víc si od neambiciózního nízkorozpočťáku přát. Thumbs up, v rámci levných DVD beztak vychází čím dál větší hovno. _____ P.S. ve verzi od "DVD edice" jsem nerozlítal titule, takže bacha na tento aspekt. ()

ujec 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá roadmovie, navyše s názvom, ktorý absolútne nesedí. V originále je to Danteho výhľad alebo vyhliadka. Zrejme režisér prekladu chcel tento film vylepšiť aspoň názvom. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Zajimavá linie příběhu. Vcelku dost naivní...na druhou stranu proč ne. Zvrat děje ke konci filmu je výborný. Nadprůměr. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Dvě * jsou za pohled na obě představitelky (zejména na G. Turner a za její rozkošnou naivitu) a námět. O baseballových kartičkách nic nevím, ale taky je to loupež, akorát že bych asi za 20.000 dolarů nikoho nezabil, kdežto Steven zabil 3 lidi. ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 2 režie 2 herci 3 výprava 4 celkem 11 hodnocení 55% Krásná krajina v americkém zapadákově, ještě více sexy dívky, bída na splátky, co může být lepší? Ale nic pro dámičky, někdy ženy vidí dál, než muži s dalekohledem, to je hořká pravda. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

nudná gebuzina .....inu DVD Edice ...nečakajte žiadne zázraky .....čiže klasika prepadák film mizerných kvalít ako je u nich zvykom ....aj 1 centík je za to veľa. Za tie ich braky by skôr ONi mali platiť nám ()

Reklama

Reklama