Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Eve Robbinsová zjistí, že její manžel je pěkný záletník, uvězní ho v jejich zvukotěsném suterénu a ohlásí jeho zmizení na policii. Jenže pak se objeví detektiv Cary Grant a klade příliš mnoho všetečných otázek. Ale co je ještě horší, je pohledný a nebezpečně ji přitahuje. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou dva, mladí, krásní a zamilovaní. Nastěhují se za zděděné peníze do strašidelného domku, který potřebuje notně zrekonstruovat. Zajímavostí na něm je podivná zvukotěsná místnost schovaná za skříní. Jeden z nich - žena - se však po čase ukáže jako latentní psychotik. Dávala mu všechno, rozkrájela by se pro něj, a byla šťasná, jenže po manželově autonehodě zjistí, že byla podváděna. Možná by jí prospělo přečíst si tento článek, i když nevím, zda je to ku prospěchu. No prostě si asi dovedete představit, jak tenhle film může probíhat. Nijak originální dějová linie zahalená v trhillerovém hávu s dvojící parchantů v hlavní roli - komu budete držet palce. Ale musím se přiznat, že tenhle snímek nabízí i pár velice povedených a zábavných momentů a sám o sobě ani příliš nudný není, spíše je řekněme slušný. Docela se mi líbil rozvedený oddávající, filmařům se celkem povedlo tenhle moment vystihnout, takže jsem se docela slušně pobavil. Navždy svoji není špatný film, spíše průměrný, kterému od začátku bohužel dochází dech. Také nemá čím překvapit. Ale jak už jsem naznačil, pokud nemáte v noci co dělat, tohle by vás mělo zabavit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// POZOR HODNĚ SPOILERUJI +zajímavý námět, -špatné provedení, první polovina filmu nuda, nezajímavé charaktery/// Ach j, sliboval jsem si od filmu více, už jen proto, že základní námět je zajímavej. Od odpadu zachraňuje film jednak to, že zde není happy end a taky proto, že role věznitele a uvězněného se nadvakrát vymění a též proto, že jakmile si manžel Eve uvědomí že jí má rád, tak zařve při autonehodě. Jinak se jedná o TV film tak jak jsem od našich televizních stanic zvyklí, takže ztráta času./// Celkem 16%/// ()

wef 

všechny recenze uživatele

Poměrně "vlažný" film, který zachraňuje konec. Nicméně dobrá zábava na večer. A rozhodně se teď po zhlédnutí tohoto filmu nemám chuť ženit. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když někdo zažije nevěru,tak reaguje různě,ale zde je vážně originální příběh,zavřenej chlap ve vlastním domě,přikovanej v lastní v posteli v suterénu kde ho nikdo neslyší,zní strašidelně,i když snímek vůbec tak nevypadá,když už ale víte skoro hodinu filmu,že je ten chlap zavřenej,začnete se trochu nudit,až do té chvíle,než se stane opak a sama věznitelka je sama vezněm,ale i když jí tam její manžel drží zamčenou a dává jí svojí vlastní kapky,tak vlastně si to neužívá protože on není jako ona,a když jede domů od další milenky s teplou večeří pro svoji manželku,tak si uvědomí,že jí má pořád rád a že ona jeho taky,to už ale za pár vteřin je jeho autě ve sloupu a on mrtví na kapotě,a to ještě není všechno... pro mě jako celek není sice průmolovním snímkem a má to dost chyb,ale své kouzlo také. ()

Reklama

Reklama