Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Song Yeonhwa dostane za úkol, aby v přestrojení získala přiznání od muže jménem Park Poongshik, který měl obrat manželku jejich nadřízeného o velkou sumu peněz. S mužem se seznámí a on jí začne vyprávět svůj příběh, jak se tanec stal jeho vášní.
Poongshik žil poklidným životem, měl manželku i syna, ale vše se změnilo, když potkal svého bývalého spolužáka Mansua, který se živil tím, že sváděl ženy prostřednictvím výuky tance, a získával tak od nich i peníze. Mansu naučil Poongshika tanečním základům, ale on tomu natolik propadl, že se vydal na cestu za hledáním mistrů, od kterých by se mohl učit. Až po dlouhých pěti letech se vrátil domů ke své rodině, ale tím jeho dlouhý příběh nekončí. (andiek05)

(více)

Recenze (16)

artemis2 

všechny recenze uživatele

Po celý čas trvania filmu som mala chuť skočiť do deja a tancovať s Pung-shik (om) do nemoty. Milujem tanec a tanečné filmy samozrejme tiež a tento ma príjemne povzniesol na duchu. Už tu bola spomínaná skvelá choreografia a nezabudnuteľný pocit prvého kontaktu s klasickým tancom a ja to môžem len potvrdiť. Úplne sa mi pri sledovaní Dance with the wind vynorili tie krásne spomienky na prvý waltz či jive a mám chuť si opäť zatancovať. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Kung-fu staříci, bezdomovci, zemědělci a další učitelé tance byli fajn, stejně jako tanec samotný...Bohužel ten největší hajzlík na sever od od řeky Han už tak přitažlivý nebyl :) Tato poměrně neurčitá a morálně ambivalentní postava ve mně nebyla schopna vyvolat ty správné romantické emoce, takže zatímco nohy se chtěly pohupovat do rytmu, srdce zůstalo netknuto a bez něj se tančit nedá... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mna prilis nebavila ani prva poeticka polovica filmu, pretoze uz v nej mi vadilo ako nezodpovedne sa sprava hlavny hrdina voci svojej rodine. Akonahle ale v druhej polovici rozbehol tie svoje podvody naplno, tak ma film stratil a nepomohlo ani to, ze si hlavny hrdina neuvedomoval, ze sa stal gigolom. A vdaka tej jeho neskutocnej blbosti ma potom uz ani nejak extra nenadchlo, ked ochutnal so svojej vlastnej gigolovskej mediciny z druhej strany. Vysledkom je film s chytlavymi tanecnymi scenami ale amoralnym hrdinom, ktoreho asi ma v ociach divakov ospravedlnit to, ze si vo svojej naivite az hluposti neuvedomuje cim sa stal. U mna sa mu to nepodarilo a tanec mi este viac znechutil. Mozno preto, lebo nie som naivna zenska, ako vsetky tie obete, ktore mu podlahli. Film je objektivne za 3* pretoze celkom slusne odsýpa, ale vdaka hlavnej postave to znizujem na 2*. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film o společenském tanci, ve kterém jde poznat, že byl dělán s láskou. Film zároveň velmi dobře ukazuje, jaký pohled měli, či někteří stále mají o společenském tanci v Koreji, který byl považován za něco nemravného. Tohle mě asi zaujalo nejvíc, náležitě mi to i vysvětlila moje korejská přítelkyně. Jediná škoda je, že film místy úplně zbytečně zabředává do marastu, kdyby se tvůrci vyhli přílišnému drama a vsadili více na komediální stránku, bylo by to super, takhle jsem měl v poslední třetinu pocit, že to nedám. Tak tak, ale tohle je průměr, nic víc. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních sem famózní tanečník a proto mi vždycky přišlo divný, když se mi v tanečních nějakej trapnej poskok vedoucího vysmál, že nic neumim a že sem neschopnej, mi přišlo jakoby nedokázal rozpoznat přirozenej talent, nicméně přesto, že moje znalosti tance jsou téměř na profesionální úrovni, mě tančení nebaví, ale tenhle film mi svojí lehkostí a v některých částech svižností, pohodovostí a velkou přitažlivostí přinutil na chvilku zapřemýšlet, že bych se moh i pohnout, sice sem to hned zavrhnul, ale aby mě někdo nebo něco přinutilo jen zapřemýšlet, že bych moh udělat jeden svuj perfektní tančení krok, tak to se mi ještě nestalo. Ale aby nebyla mýlka, tak tenhle film rozhodně neni jenom o tančení a podle mě rozhodně neni ani komedie, sice co se týká vtipných scén, tak se film může pochlubit hned několika velice povedenýma, ale jsou tady dost střídmě dávkovaný a spíš se jedná o drama a podle mě pokud se film věnuje tý dramatický linii, tak mírně ztrácí svoje kouzlo, což je škoda ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama