Reklama

Reklama

Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota

(TV film)
  • Velká Británie Inspector Lynley Mysteries: Limbo (více)

Obsahy(1)

Prázdnota. To slovo nejlépe vystihuje stav, ve kterém se Lynley ocitl po Helenině smrti. Odchod každého milovaného člověka bolí. Ale pomyšlení, že odejít nemusel, že nebýt jednoho mého nepředloženého skutku, mohl tu ještě být... S něčím takovým se žije hodně těžko. Jedno moudré rčení říká, že nejlepším lékem je práce. Jenže kriminalistu k práci nepustí, dokud nebude psychicky zcela v pořádku. A v pořádku nebude, dokud jej neuzdraví práce. Zbývá ovšem ještě jedno řešení, jedna pomoc, která nikdy nezklame: sklenička. A Lynley by se možná upil k smrti, kdyby nebylo malého Justina. Lépe řečeno jeho těla, které objevili po dvanácti letech chlapcova pohřešování. A jeho vraha Lynley svým přátelům dluží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Začátek nové série a zároveň předposlední díl celého seriálu. Lynley je v permanentní depresi a chlastá po smrti Helen a ani Haversová mu není schopná pomoct. Naštěstí se objeví zajímavé vyšetřování, které má kořeny dvanáct let v minulosti a které souvisí s Lynleyho známými. A Lily Potterová (Geraldnie Somerville) jako nechutná a extrémně nepříjemná seržantka tomu dodala neskutečný styl a rozhodně je tím nejlepším z celého dílu. 85%. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

tenhle seriál je jeden z mála který vás,pokud jej neuvidíte postupně,nezaujme.Prolínají se v něm dějové linie z předchozích dílů a náhodný,ne pravidelný,divák se v něm může ztrácet. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Geraldine Somervillová se v roce 1993 proslavila postavou seržantky Jane Penhaligonové v seriálu "Bedna". Její "policejní" kariéra byla natolik úspěšná, že po čtrnácti letech si v tomhle pokračování Lynleyho případů zahrála o poznání vyšší šarži - nesympatikcou superintendantku Tateovou. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama