Reklama

Reklama

Abominable

  • Velká Británie Abominable
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Šesť mesiacov po nehode v horách, pri ktorej mu zahynula manželka, sa Preston Rogers vracia na miesto tragédie. On samotný mal viac šťastia a skončil na vozíčku. Jeho terajší pobyt v horách je súčasťou liečby naordinovanej lekárom. Liečebná kúra na chate sa však zmení v boj o život, pretože v okolí sa motá nejaké tajomné hladné stvorenie s veľkými červenými očami. Preston ho síce zhliadne a varuje ostatných, ale nikto mu nechce uveriť. Následné udalosti mu však dajú za pravdu... (beso74)

(více)

Recenze (13)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Abominable“ je příjemné béčko, které jsem si pro jeho jednoduchost a přímočarost užil. Navíc je zde jako bonus snaha ukázat pěkně hnusné scény, které fungují jak po vizuální stránce, tak po stránce trikové. Jsou prostě dobře natočeny. To jsem od takového filmu ani moc nečekal, myslel jsem si, že to bude odfláknuté. Ale někdy tvůrci chtějí i béčko udělat pořádně. A to je dobře. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

McCoy dle mě nedoceněný, hraní jsem mu bral, hudba taky okey, ale ten film je výplod nudných hoven bohužel :(( a to jsem čekal mastrpís. Ne kecám spoiler; tušil sem, že to bude břečka. Yeti to zahrál taky celkem dobře. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko. Dobre sa tu pracuje s atmosférou, napätie tiež nechýba a Bigfootov face je takisto pekné dielko. Svižný hororík, ktorá nám ukáže, aký veľký má lesný ´´mužík´´ ...apetít. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Viem co je Bigfoot, a zistil som to ako male decko - co je ale horsie, ako male decko som sa Big Foota bal - v cesko-slovenskych lesoch, hm ....... kazdopadne len ta atmosfera mala nieco do seba : 9 % ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na moje velke prekvapenie to nebola az taka uplna hlupost.Kym sa nezjavil Yeti v svojej celej krase bolo vsecko ako ma byt...ked ho vsak ukazali celeho tak to uz neyzeal az tak dobre:)) Ale Umrtia boli celkom v pohode a a aj Henriksen si zastrialal trochu z Brokovnice.DFavam 2 a pol hviezdy ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Lance Henriksen Vs. Sasquatch podruhé. Tentokrát ale dostal Lance na prdel a víc toho ani za tu chvilku, kterou mu Ryan Schifrin na obrazovce vymezil, nestihl. Daleko větší prostor dostal Matt McCoy, jehož postava psychicky labilního vozíčkáře není vůbec špatná. Celý film se nese v duchu zábavných old-school béčkových horrorů z 80. let. Schifrinovi se ale podařilo přidat i pár slušných lekaček. A docela se mi zamlouval i vzhled Sasquatche. Žádný bullshit digitál, ale poctivá ruční práce. Tak by to mělo vypadat. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Tak podle některých "žebříčků" nejlepší film s bigfoot tématikou. Nemůžu souhlasit. Je to béčko staromilského ražení. Je to z roku 2006, vypadá to jako z roku 1976 a odehrává se to... No podle té Nokie spíš po miléniu. Plus monstrum od autora Grinče. 40% ()

Dr.SMoG odpad!

všechny recenze uživatele

To je strašná kravina... děsná nuda.... když ,,monstrum" někoho zabíjí tak se kamera stočí na blbečka na kolečkovém vozíku jak si zakrývá oči... to je tak strašně zbytečný film, pouze ztráta času.... ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla ale pičovina. Půlka filmu o voyeurským kriplovi, co sleduje sousedy a pak (bacha spoiler) jako jeden z mála z té hromady lidí schopných běžet jako o život, přežívá podstatně dýl než ostatní. O naprosto kreténským chování postav ve filmu se radši vyjadřovat nebudu. Ty dvě hvězdy jsou za ohromnej výbuch smíchu při prvním záběru na šílenýho Yettiho :D ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Film vypadá o hodně starší než z 2006. Nicméně nenudí a docela šikovně se vyhýbá tupostem, které jsou pro tento žánr běžné. To je třeba ocenit. Jediné co mě po celou dobu bylo do očí byl směr odkud svítí světlo. To bylo povětšinou ne odkud by mělo ale odkud se to hodilo tvůrcům. Zabiják mi nepřišel děsivej, spíš jen ošklivej a to je podlě mě zásadní rozdíl. ()

Reklama

Reklama