Reklama

Reklama

Hustle a Flow

  • Česko Snaž se a jeď (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pouliční podvodník a pasák DJay v sobě objeví nadaného rapera. S pomocí starého kamaráda ze střední - Keye, talentovaného nahrávacího technika a nejrůznějších lidí ze svého memphiského okolí se rozhodne od základů změnit svůj život. DJay je memphiský pasák, který tráví většinu času přemítáním o životě ve svém zaparkovaném Chevy, na jehož zadním sedadle si to mezitím prostitutka Nola rozdává se zákazníky. Kuplířství mu zrovna moc nejde, ale protože dokáže vydělat téměř na čemkoli nebo komkoli, nedělá mu problém schrastit tolik peněz, aby udržel sebe i své tři dívky spokojené a ubytované v pronajatém domku. DJay však prožívá krizi středního věku - tiše sní o tom, že se stane uznávaným raperem. Když se od majitele místního klubu Arnela dozví, že se do města chystá raperský magnát Skinny Black, DJay se rozhodne natočit vlastní nahrávku v naději, že ji dostane až ke Skinnymu. S malou pomocí přátel a "rodiny" se mu podaří rozehrát největší partii svého života a vyburcovat všechny lidi kolem sebe. Je totiž jasným důkazem toho, že "každý musí mít svůj sen". (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (67)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Špička v žánru. Mám sympatie k tomuhle filmu, protože popisuje příběh, který je společný všem, včetně mě, kteří makají na své hudbě, na svém rapu, ke kterému ten hustle patří taky. Když trávíte svůj čas s klávesy, mixákem a mikrofonem, denně škrábete "puzzle" na papír, snažíte se prosadit a pustíte si tenhle film, je to jakoby Vám někdo postavil zrcadlo. Zkrátka režisér moc dobře rozumí tomu "started from the bottom". Jsem rád, že tenhle film je a je skvělý. Zesnulý Isaac Hayes a Ludacris ve vedlejších rolích moc potěšili. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Nejsem ani odpůrce ani echt fanda a nebude to ani nic mezi tím, hudba je tak rozmanitá a na tuhle už nemám kapacitu, ALE: pokud jde o vášeň, zvedám vysoko obě ruce ZA. Hustle a Flow na ní stojí a tím si mě získal, nakonec to se mnou nebude tak tragické, protože při těch nahodilých improvizacích jsem měla husinu jak struhadlo - ty songy měly neskutečný říz. Příběh o cestě za snem měl i nezbytnou dávku hysterie a banalit, ale to je v hudebním filmu s vášní snad přímo žádoucí. Ps: DJ Qualls - hubený bělásek jakožto muzikant v černém filmu - lahůdkový!!! ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Že life in the streets ain't easy zpíval již blahých časů se svým obtloustlým parťákem Mark Wahlberg aka Marky Mark. Své o tom ví i dealer plus pasák v jedné osobě Djay (Terrence Howard), který se pokouší vymanit s džungle memphiských černošských ghet pomocí mikrofonu a spršky drsných rýmů. Žádný laciný příběh ala americký sen (teda trochu možná jo), žádná infantilní pohádka o tom jak hloupý honza získal království a půlku princezny k tomu, žádný eura rozhazující Patrik "Rytmus" Vrbovský, žádný cool StreetDance 3D ale skutečná street. Připočtěme k tomu právem na Oscara nominovaného Terrence Howarda nebo seriózní role pro převážně komediální herce Anthony Andersona nebo DJ Quallse a výsledkem je nízkorozpočtová afroamerická trefa do černého. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Tohle ultimátní hudební drama, je spíše pro milovníky rapové muziky, ale celkově kdo má rád hudbu a cítí ji, tak bude mít husí kůži zaručeně taky. Terrence howard je zde dokonalý a nadmíru přesvědčivý. Je to autentický náhled do zákulisí výroby pouličních hitů a do života jednoho pasáka. Hudební skvost, byť se jedná o rap.5* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, produkující John Singleton a hlavně režírující/píšící Craig Brewer zkrátka ví jak na mě. Právě scénář si se svými hrdiny zahrává jak na houpačce života. I Vás chvilkami bezelstně ukolébá a budete věřit, že jít za snem je opravdu hračka a procházka růžovým sadem. Následně výborného Howarda ale srazí do kruté, tvrdé reality, která je zároveň vystlaná feel good atmosférou. P.S.: Herci a "hudební čísla" jsou prvotřídní. 80 % ()

Galerie (18)

Zajímavosti (6)

  • Na ceste do New Yorku pre propagáciu tohto filmu 21. septembra 2005 bola herečka Taryn Manning pasažierkou nepríjemného letu JetBlue 292, ktorý po poruche predného podvozku hodiny krúžil na nebi pri príprave na núdzové pristátie. (Arsenal83)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 186krát, což je 1,61krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film byl financován J.Singletonem. (Pumiiix)

Související novinky

Plavecký tým z ulice

Plavecký tým z ulice

14.02.2006

Černošský komik Bernie Mac je v jednání o první vážnou roli své herecké kariéry. Producenti z Lions Gate ho chtějí postavit do dramatu PDR vedle Terrence Howarda, nominovaného na Cenu Akademie za… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama