Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tušíte, co se začne dít poté, když letadlo po okraj nacpané kráskami, letícími na soutěž Miss Galaxie, ztroskotá na opuštěném ostrově, kde žijí prehistorická prasata a inteligentní opice? Pokud ne, pak tuto bláznivou komedii plnou dívčích půvabů a ztřeštěných dobrodružství rozhodně doporučujeme... (oficiální text distributora)

Recenze (53)

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat tenhle radoby film,ktery nema vubec zadny pribeh a ve kterem je jedna trapna scena za druhou a obcas nekdo prohodi stupidni hlasku,je opravdu jen pro silne nervy.Stab a herci se asi bavili,ale divak trpi.Neni to o nicem,ani vtip to nema a o filmarine jakehokoliv druhu radeji pomlcim(musel bych byt vulgarni)a nezbyva mi nez ustedrit jasnych a cistych 0%. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jen tak letem, co se tady dívám na to, co jsem viděl dříve,a koukám, jak jsem hodnotil tento film. Tak aby sem přibyl nějaký pozitivní komentář, tak já to tedy pochválím. Bylo to hezké. Chválím. :-D Ne já už nevím, asi za ty kočky jsem dal o nějakou tu hvězdu více... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek byl ještě částečně vtipnej, ale postupem času začal film nudit, efekty byly naprosto příšerný a příběh byl o ničem. Strašný chaos a i na parodii toho bylo až moc. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Tenhle biják je tak šílenej, až je místy i zábavnej. Triky na úrovni žáků zvláštní školy jsem schopen zkousnout, některé parodické scény jsou fajn a ta přehlídka prima roštěnek mi taky nějak nevadila. Prostě celkem zábavná pitomost. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání, čekal jsem teda spíše parodii, tohle je ehm..."komedie", navíc dost blbá. I když Roberts přehrává jak se jen dá(a má pěkný kočky okolo sebe) tak byl asi to nejlepší co ve filmu bylo. Celý to působí levně a děsně špatně. Já si u filmu většinou nevšímám efektů, ať jsou sebehorší ani hlouposti filmu, ale tohle je fakt moc i na mě. Efekty my přišly buď zbytečné nebo extrémně špatné. Film se nedá doporučit, vůbec nikomu. 2* dávám, tedy upřímě ani nevím přesně za co, nejspíše za Robertse s jeho fajnovéma kočkama. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že už nemôžu byť paródie až také tragické, ale Miss stroskotankyňa je ta najväčšia katastrofa aká môže byť. Totálna stupidita a výplody ľudskej najnevkusnejšej fantázie. Ani jeden vtip nevyšiel, divák sa nezasmeje asi ani raz. Trápnosť nad trápnosť. Monštrózna filmová katastrofa, klobúk dole. Čo tam hladá Eric Roberts ? Scenár snád písali počas natáčania. 10% ()

Karush odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa nedá ani dopozerať. Tie zábery to je niečo neuveriteľne otrasné - tento film nie je zďaleka na smiech. Týmto komentárom hlavne varujem tých, ktorým skresla v hlave myšlienka pozerať tento film - ušetrite si prosím čas pred takouto kravinou!!! ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo, jak tu většina vypisuje, mě to zaujalo. Agent MJ(Michael Jackson), prase křížené s dinosaurem, Noemova archa, krásné ženy. Já se bavil a s čistým svědomím dávám 3* a 50% ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst anotaci k filmu a tušíte, že nesmíte tomuhle věnovat ani půl vteřiny ze svého drahoceného času. ()

Cement73 odpad!

všechny recenze uživatele

Pre pána kráľa... to snáď nemyslia vážne! alebo v skratke WTF. Tejto tuposti som venoval pár minút a už nikdy více ()

Reklama

Reklama