Reklama

Reklama

Láska a jiné průšvihy

  • Velká Británie The Truth About Love (více)

Obsahy(1)

Alice (Jennifer Love Hewitt) prožívá velmi šťastné manželství se Samem (Jimi Mistry). Jednou se však mladá žena se v opilosti vsadí se svou sestrou ohledně manželovy věrnosti a upřímnosti. Pošle mu anonymní přání k Valentýnovi a čeká, zda se k němu přizná. Když ho však před ní ukryje, malá rošťárna se zvrhne v lavinu nečekaných událostí a odhalení, která vážně ohrozí jejich manželství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (37)

Fr 

všechny recenze uživatele

Když dostanete Valentýnku od neznámého člověka, raději se poohlédněte po dobrém právníkovi. A až se Vám dostane do ruky tento film a máte pocit, že si nevystáčíte pouze sledováním J.L.Hewitt, dejte si raději ředkvičku. Nebo dvacet. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mix lehce satiristického nadhledu a tisíckrát ohraného klišé se prolíná v této poměrně zvláštní romantické komedii. Velká kadence poměrně brutálních vulgarismů vcelku překvapí vzhledem k dějové umírněnosti a celkové pohové náladě, která je snímkem prosycena. Jednoduchý děj je postaven jednak na několika konkrétních scénách a jednak na poměrně slušně hrajících představitelích. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romkom s british touch (který mnoho nemusím). Nebýt rozkošné Jenn Love a jejího akcentu, bylo by to slabší. Takto je radost pohledět na ty proměny, které se svou postavou činí. A nutno zdůraznit, že to je přidaná hodnota, která samozřejmě zaniká v dabingu. Pro fanoušky Jenn Love tedy sázka na jistotu, pro ostatní řadová věcička, která neurazí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný, hloupý, nudný a nezajímavý film. Scénáristé se zjevně rozhodli, že z (doslova) každé postavy, která se v Truth About Love během hodiny a půl objeví, udělají idiota... A podařilo se jim to dokonale. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Rozdíl mezi americkou a anglickou romantickou komedíí spatřuji hlavně v hustotě výskytu slova šukat. Neboť tady je ho skutečně velmi často užíváno, byť je to občas nadbytečné a ztrácí tak zamýšlený efekt. Děj je na jednu stranu docela fajn, ale často se stává, že rozehraná situace či scéna končí v břečkách hnusných klišé (honička za vlakem, no děs!). Za uši mě tahalo divné šišlání Scotta a Hewitt - u prvního je to asi skotská realita, u druhé spíš snaha o anglický akcent, ale budiž! (nebo to byl anglický dabing!?) Ve výsledku mě vlastně vůbec nevadilo se na tuhle typicky anglickou, satirickou, dobře odehranou a ohudebněnou komedii dívat. Ale přece jen jí něco chybělo - větší míra originality. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zbytočne presladený a toľko očakávaný záver dáva hviezdu dole. Navyše, Jennifer Love Hewitt by sa mala ukazovať vo filmoch výhradne len ako "Neznáma", inak jej to nesvedčí, hlavne vo vyťahanom tričku a botaskách to je hrôza, nielen v tomto filme. Ale aj to bolo vždy lepšie ako Branka Katić v úlohe milenky. Fúha, tak to mal byť ako kus? ()

svik 

všechny recenze uživatele

Docela maximální prča sice se slabším scénářem i kamerou ale docela jsem se nasmál takže dobrý. Skvělý výkon aktérky , která hrála i v Garfieldovi , ovšem v tomto filmu hrála ohodně lépe a Gafield není nic moc. Mám tu herečku rád. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Film, který jednoduše rozděluje všechny postavy na černé a bílé. Ne, nikdo "mezi" tady opravdu není. Plochost tupě sálá z každého rozhovoru, chybí napětí, ale pořád jde o docela zajímavý nápad, který určitě stálo za to natočit. Akorát že je zase pro změnu problém v castingu - Jennifer Love Hewitt je dechberoucí (v romantických komediích nechť hledá svou budocnost a jinam ať mi neleze!), tady problém není, ale oba mužští představitelé a a hlavně ta milenka - no, tak to byl teda záhul. Už po deseti minutách filmu jsem viděl závěrečnou scénku na moři a se západem slunce, ale naštěstí jsem byl překvapen perfektně zvládnutým koncem, který ve mně vyvolal city! Byl jsem šokován a ještě stále jsem. Nejdřív ticho po pěšině a pak najednou pět minut génia. To jsou věci... Za ten závěr a Jennifer Love Hewitt tři hvězdičky. [červen 2006] ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, co má dvě zápletky. Jednu s manželem a druhou s jeho bratrem. Ta s manželem je dobrá a pobaví. Ta s jeho bratrem je už však horší a bohužel graduje "těžce srdcervoucím" koncem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach, aká to škoda! Po scenáristickej stránke jasný nadpriemer. Tento príbeh mal všetko, čo by správna romantická dráma mala mať - a to predovšetkým dobré postavy, skvelú zápletku plnú tajomstiev a mnoho lží, ktoré boli hnacím motorom celého filmu. Aj keď mnoho tých akože humorných scén pôsobilo veľmi nútene, no najmä dialógy mali na míle ďaleko od prirodzenosti. Naozaj, toto doslova zničilo celkový potenciál inak skvelo vyzerajúceho filmu. No dobre, a ešte aj ten očakávaný koniec so smrteľnou dávkou klišé, to bolo naozaj za hranicou normálu. Takže podľa mňa ďalšie obrovské premrhanie potenciálu. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to skutočne inteligentný film o sexe, vernosti a zvláštnom spôsobe, akým sa samotná láska často stráca v najlepšom úsilí ľudí údajne nájsť lásku. 6/10 ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Vcelku slusnou zapletku na tema manzelske nevery kazi krome vylozene prumernych hereckych vykonu katastrofalni konec. Klasicke "nahaneni" milovane osoby po celem meste, letisti, nadrazi atd. tomuhle filmu vubec nesluselo. Jennifer Love Hewitt znama coby sexbomba ze serie "Tajemstvi lonskeho leta" zde byla daleko prirozenejsi, a neztratila nic ze sveho kouzla i kdyz hrala pouze poslusnou manzelku v domacnosti. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Tento film je něco strašného. Pořád se to točí okolo nevěry - MĚL JSEM STO CHUTÍ TO VYPNOUT. Opravdu "jiné průšvihy!" Nicméně bravurní konec, poněkud nereálný, ale bravurní, ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

Není se čemu divit,že vznikla taková břečka plná patosu,když za kamerou a za scénářem stojí debutanti.A ani jednomu z nich to opravdu nejde.Takže zklamala i hlavní představitelka a výsledek snímku nic moc spíš nic než moc. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, pokud si chcete "otestovat" svého manžela. Hlavní hrdinka, která nevinným přáním k Valentýnovi chce prověřit manželovu věrnost, nakonec odhalí něco, o čem neměla ani tušení. Příjemná romantika, která sice nevybočuje z řady, ale mně se přesto líbila. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dej ma zaujal od začiatku do konca. Aj keď divák predpokladá ako sa to skončí, tak či tak ma to zaujalo a bavila som sa. Dojem z filmu je dobrý a to je u mňa podstatné. ()

Reklama

Reklama