Reklama

Reklama

Láska a jiné průšvihy

  • Velká Británie The Truth About Love (více)

Obsahy(1)

Alice (Jennifer Love Hewitt) prožívá velmi šťastné manželství se Samem (Jimi Mistry). Jednou se však mladá žena se v opilosti vsadí se svou sestrou ohledně manželovy věrnosti a upřímnosti. Pošle mu anonymní přání k Valentýnovi a čeká, zda se k němu přizná. Když ho však před ní ukryje, malá rošťárna se zvrhne v lavinu nečekaných událostí a odhalení, která vážně ohrozí jejich manželství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (37)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná romkom s british touch (který mnoho nemusím). Nebýt rozkošné Jenn Love a jejího akcentu, bylo by to slabší. Takto je radost pohledět na ty proměny, které se svou postavou činí. A nutno zdůraznit, že to je přidaná hodnota, která samozřejmě zaniká v dabingu. Pro fanoušky Jenn Love tedy sázka na jistotu, pro ostatní řadová věcička, která neurazí. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Film, který jednoduše rozděluje všechny postavy na černé a bílé. Ne, nikdo "mezi" tady opravdu není. Plochost tupě sálá z každého rozhovoru, chybí napětí, ale pořád jde o docela zajímavý nápad, který určitě stálo za to natočit. Akorát že je zase pro změnu problém v castingu - Jennifer Love Hewitt je dechberoucí (v romantických komediích nechť hledá svou budocnost a jinam ať mi neleze!), tady problém není, ale oba mužští představitelé a a hlavně ta milenka - no, tak to byl teda záhul. Už po deseti minutách filmu jsem viděl závěrečnou scénku na moři a se západem slunce, ale naštěstí jsem byl překvapen perfektně zvládnutým koncem, který ve mně vyvolal city! Byl jsem šokován a ještě stále jsem. Nejdřív ticho po pěšině a pak najednou pět minut génia. To jsou věci... Za ten závěr a Jennifer Love Hewitt tři hvězdičky. [červen 2006] ()

Reklama

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mě zanechal nečekaně dojmů. Co mě mrzí, jsou černobílé postavy. Všichni jsou jen dobří nebo špatní (snad až na onu ruskou milenku, o které by se v tomhle ohledu dalo minimálně bavit). Je to škoda, protože všichni víme, že v životě to takhle nikdy v ničem a s ničím není. Co mě potěšilo, je příjemný spád a trochu netradiční pojetí jinak vcelku tradičního tématu. Zoufalá snaha zachránit něco, co vlastně zachránit nejde a pak ještě zjistíte, že to vlastně ani nechcete - zvlášť když je tu manželův kamarád :) Celá jedna hvězda patří závěru filmu. Je to sice klišé, ale takhle originální úprk na nádraží jsem snad ještě neviděla. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Vzdy som zastaval nazor, ze je dolezite zly film vypnut co najskor. Takze sorry, ak niekoho popudim, ale toto je ten pripad. Od zaciatku som mal silny dojem, ze sledujem nieco urcene pre televiznu produkciu nejakeho druhotriedneho nemeckeho kanala. Co sa tyka povabu Jennifer Love, tak to som s jej ucesom na silnych pochybach, otrasny hlas a herecky vykon Dougray Scotta uz pokazil myslim nejeden film. Ja neviem, asi som nemal svoj den, ale prislo mi to ako neskutocna zlatanina. Tak som si pustil nieco ine. Mozem sa mylit, samozrejme. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o tom, co všechno se může stát, pokud si chcete "otestovat" svého manžela. Hlavní hrdinka, která nevinným přáním k Valentýnovi chce prověřit manželovu věrnost, nakonec odhalí něco, o čem neměla ani tušení. Příjemná romantika, která sice nevybočuje z řady, ale mně se přesto líbila. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama