Reklama

Reklama

Dům voskových figurín

  • USA House of Wax (více)
Trailer

Víkend, který začíná jako jeden velký úlet, se pro partu šesti přátel stává hrůzným bojem o přežití. Z jejich cesty na každoroční největší fotbalové utkání univerzit se stává noční můra v okamžiku, kdy jsou Carly, Paige a jejich přátelé nuceni přespat v lese. Již tak stísněnou atmosféru ještě zhorší hádka s tajemným řidičem kamiónu, a Carly má co dělat, aby usmířila svého přítele Wadea s bratrem Nickem. Když se ráno vzbudí, zjistí, že jejich auto bylo někým záměrně znepojízdněno. Není se tedy co divit, že přijmou nabídku odvozu do města Ambrose, které je široko daleko jediným lidským sídlištěm. Když se dostanou na místo, okamžitě je upoutá největší atrakce – Trudyho muzeum voskových figurín, které je plné soch, jež vypadají jako živé. A zanedlouho přijdou na šokující důvod toho, co jim dává tak realistické vzezření. Jakmile přátelé odhalí temné tajemství města, začne je pronásledovat šílený zabiják a oni stojí na počátku krvavé bitvy o přežití. Skupina se musí probít z města a nebo se navždy stát součástí sbírky Domu voskových figurín ... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Čím starší tím lepší, dřív nebo později bude tento film klenot hororů. 

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

113 minut nudy a utrpeni  1 hvezda za krasnou elishu ..kazdpadne skoda toho arasidoveho masla , s ktereho byl ten dum udajne pri roztopovani udelan :)

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

Perfektný film!! nechápem ako može mať iba 48% tento film si to nezaslúži! a Paris to tiež dobre záhrala! .))

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Sice jsem neviděl originál z 1955 roku ale tohle je film na odpis.Nápad tavení lidí do vosku je sice dobrý námět pro horor ale toto byla vyloženě nudná a úmorna stráta času.Navíc horor jsem absoultně nepochopil.

metal.storm

metal.storm (hodnocení, recenze)

saaainka: ...tak vieš, určite by neskapal hneď, o tom pochybujem. A tiež si treba uvedomiť,  že je to film, tam je možné všetko...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

No, je to film, s tím by se měl člověk vyrovnat. Není to dokument, kterak se v Motole léčí popáleniny:))

saaainka

saaainka (hodnocení, recenze)

Že by člověk žil i po zalití celýho těla horkym voskem? Nějak se mi to nezdá...za prvý kvůli popáleninám a za druhý kvůli dýchání přes kůži,který by taky nebylo možný...:-) V biologii nejsem žádnej odborník,jen trocha základních znalostí,co nám ve škole vtloukali do palice...:-)

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

fajnovi horurek s dobrou atmosferou a docela fajn herci.Len škoda že neni i 2-ka.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Podľa mňa dobrý hororový thriller... no a čo, že sa tam predvádzala Paris Hilton, aj tak nevie dobre hrať :-)) 3*

michalcka

michalcka (hodnocení, recenze)

Nesnasim Paris Hilton,takze se mi na tenhle horor koukalo moc dobre. :-) jinak zajimave tema, ale cekala jsem to horsi.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Lucccy.N: To máš pravdu. Mně osobně byla poprvé v životě Paris Hilton sympatická. Konec jsem trochu čekal, ale to vůbec nevadilo. Nebyla to moc vyvražďovačka- protagonistů bylo pár ale o to líp (aspoň podle mně). SPOILER ! Ale to s těma 3 děckama jsem už nečekal. A celkem jsem na toho týpka zapoměl, mno. Byl to takovej návrat k počátku filmu (kdy on to s nima asi skutečně dobře nemyslel). Jinak good náhul na nervy chvílema. 100% horor- shlídneš ho jenom jednou :-D

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Mě se to hrozně líbilo....Od začátku do konce.....A ten konec...Takowý překwapení no :) Jeden z nejlepších hororů..A docela mi bylo toho Wincenta líto :(

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Tento film nemůže být špatný už jen z toho důvodu, že mu dal Cival 3*. :P

Lucccy.N

Lucccy.N (hodnocení, recenze)

horor vůbec není tak špatný jak tady někteří uživatelé píší , než jsem začala psát tento komentář podívala jsem se na tento film ještě jednou bohužel nevidím na hereckém výkonu paris hilton nic špatného ,to co měla zahrát zahrála dobře ,co by jste chtěli čekat když tam měla pár scén kde udělala vyděšený výraz ,křičela nebo utíkala , teď i myslete o mě co chcete tohle je můj názor a dávám filmu 60%

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Docela slabotina ale děj byl docela napínavý.A Paris Hillton to moc slušelo jak jí udělali ten tyčovo lebeční piercing.Takže musím dát 3 puntíky,

Breeg

Breeg (hodnocení, recenze)

Jedna hvezdicka jasne za Elishu a kol kolem jeji ustrihly prst. Druha hvezdicka ze drsnaka Nicka, ktery vsechno zachraňoval. Treti hvezdicka za drsneho rockera Vincenta a krasny kill Paris Hilton, na to sem cekal celou dobu sledovani filmu. A konecne ctvrta za krasny vecernicek pred spanim.

tengelei

tengelei (hodnocení, recenze)

Mně se to líbilo, neříkám špička, ale slušné.Já zase proto ty staré filmy moc smysl nemám.Myslím, že vysoké hodnocení dostávají spíše z úcty.

Blade001

Blade001 (hodnocení, recenze)

Tento film mne mile překvapil, neříkám, že je to bomba, ale určitě je to jeden z nejlepších nových hororů. Elisha Cuthberth a Chad Michael Murray předvedli vynikající herecký výkon, ale ta Paris je snad nejhorší herečka :-D

eRKo

eRKo (hodnocení, recenze)

Populární mechanika pro děti po dokončení vývoje sekundárních pohlavních znaků. Škoda jen, že Paris Hilton ukázala víc v jiném "filmu", tím tenhle film přišel o jeden ze svých dvou pozitiv. Zbytek je víceméně snadno předvídatelný a nezajímavý vývar.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Perfektní horor s výbornou atmosférou, co víc si přát :)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Co tričko, ale i spodní prádlo, bundy, kalhoty, čepice, ponožky, sladkosti.... Naše loga budoiu úplně všude.... dokonce i na ledních medvědech či žralocích. Každý den nějaká známá osobnost jako host v reality show. Už vidím ten seznam - Paris Hilton, Ben Affleck, Matt Damon, pár známých CSFĎáků.....

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Velmi inspirativní! Rozervaní trápící se teenageři by neuposlechli varovné rady ohle doma nezkoušejte a jali by se vydechnout naposledy napodobováním svých oblíbených hrdinů. Což by připoutalo zájem médií a pár promile z našich tržeb na správných místech by nám pomohlo opět rozjet nejlepší reality show všech dob. Mít tričko s logem pořadu by bylo pro každého správného diváka povinností.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: A to ještě nevíš, co vše mám v plánu :D Vše by se vysílalo formou reality show ve 101 zemích. Z každého dílu by se vysílali live reportáže v několika rádiích. Televize by platily za jeden díl v šestimístných částkách, rádia jen v pětimístných. Můžeme mít i své rubriky v bulvárních a seriózních magazínech celosvětového věhlasu. Ti by platili ve čtyřmístných částkách. Vše by bylo samozřejmě v eurech.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Uaaaa!!!! Tak jsem po šííílěně dlouhé době zpátky, musím na svou obranu podotknout, že mi tady po jistých úpravách systému nefachalo heslo a ne a ne mi zaslat nový, takže jsem se bála, že se ze mě stane internetový bezdomovec ;((. Ale už jsem zpět a nic mi už v tom nezabrání ;DD No o plavkách mi ani nemluv, ty moje nový jsem dodrbala na koupališti, ale tak teď si koupím ty od Diora a to snad vydrží ;DDD Jinak ta poslední část Tvého komentáře mě zaujala ;)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Tak jsem po dlouhé době opět zde... Ty plavky Ti náramně sluší... nechceš mi je ukazovat častěji? :) Tak první pokus o náš vlastní Dům voskových figurín docela nevyšel podle představ, neboť jedné škaredé holčičce se podařilo utéct. I když jen o půl kilometru dál, kde ji přejelo auto, ale to přeci nemůžeme započítat jako plusový bod. Pro příště navrhuji zamknout všechny dveře a okna zabednit. A zlákat i někoho z csfd ;)

Storm8

Storm8 (hodnocení, recenze)

Třetí hvězda je za Paris Hilton, která má ve filmu vysloveně komickou a na tělo šitou roli: Párkrát se proběhnout po lese velmi spoře oděná a záhy zemřít brutálnim způsobem. Víc bych si ani nemohl přát. Go Paris, go!

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Muhehe tak to beru, zrovna mi dorazila ta speciální kolekce letních plavek od Versaceho, tak ji aspoň provětrám. To mě mrzí, že kvůli MS Ti Paris opět unikla ;DD Mno nezoufej, s naší finanční situací si můžeme díky najatému štábu a nájemném vrahovi dopřát dům voskových figurín naživo. Takže já navrhuju sehnat jeviště, kulisy a potřebné lidi, k tomu přistavit tu vířivku s nejlepším šampaňským a pak už se jen kochat jak Paris zařve naživo ;)) Samozřejmě krev uklizečky uklidí a stírání mozku ze stěny snad taky nebude zas takový problém...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Tak v našem studenstském filmovém klubu se rozhodli film promítat v době zápasu MS, takže jsem o jeho projekci opět přišel. Já tu Paris snad ve filmu neuvidím... Ano, máš pravdu.. prázdniny. To nám zase začne sezona večírků, interview, tiskových konferencí, měli bychom se na to psychicky připravit ;) Navrhuji posezení ve vyhřívaném bazénu spolu s lahvinkou šampaňského, tunou kaviáru a spoustou filmů. Tentokrát ale u mě.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Já jsem byla na školním výletě a byla jsem v tak zdrcující něšťastné náladě, že mé básnické střevo nebylo s to cokoli vytvořit. Díky této prohře mě opustily (možná pro někoho bohudík) i ty drobky básnického umu, co ve mě dřímal. Raději to nechám na odbornících jako jsou Mr Erben, Neruda nebo Wolker. Jo a neska začínají prázdniny YUPEE!!!! Ti vinšuju hodně sluníčka a příjemných zážitků, btw čsfd budu věrná i přes tohle horké letní období a určitě ještě o něco rozšíříme naši sbírku komentářů k tomuhle rádobyfilmu.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Tak jsem čekal na tu lyrickoepickou baladu... ale nic se tady neobjevilo. Snad jsi nejela zaříznout rozhodčí přímo do dějiště šampionátu. Když už, tak doufám, že mě vezmeš sebou ;) Tak ten post ve fotbalovém svazu asi nevyjde.. Sparta tudíž bude stále trůnit ve vodách první kapr ligy. Já vím, jsem poslem špatných zpráv, ale mám i jednu dobrou. A ta je, že už není víc špatných zpráv.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: ;DDD Já dostanu propocený dres a zablácené tkaničky YUPEEE!!! Už se nemůžu dočkat. A Sparta ve druhé lize zní zajímavě ;)) Budeš určitě skvělý a nestranný předseda! Tak a teď už letím fandit a pak tady sepíšu oslavnou ódu nebo lyrickoepickou baladu se špatným koncem pro nás...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Rozhodčímu jsem anonymně poslal šíleně opepřenou a osolenou pizzu, takže náklonnost rozhodčích bychom měli mít v kapse. Spolu s námi postoupí Ghana, které oplatíme prohru až ve finále. Po Mistrovství se posuneme v žebříčku FIFA na první místo a od našich čutálistů obdržíme děkovné dopisy, že jsme je podrželi v těch nejtěžších chvílích. Ty navíc obdržíš dres a šňůrky z kopaček všech borců, kteří ve finále nastoupili. Já budu zvolen do čela fotbalového svazu a pošlu Spartu do druhé ligy.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Jasně Ghana byla lepší, teď mě jen napadá kacířská otázka jestli za tou výhrou byly hodiny tvrdé dřiny a tréninku, popřípadě talent od lokálních bohů, či jim štěstí přinesla hezká řádka podřezaných kohoutů... Buď jak buď, Italové se vrátí k pizze a my postoupíme do semifinále. Toť má vize. By se mohla poslat nějaká pozornost podniku rozhodčím, aby měli pro (naši) věc jasnější a lepší pohled.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Zatracený maskot lev. No, snad se mu ve čtvrtek udělá špatně a nebude moci ohrozit výkon načich čutálistů. A to že největší atrakcí jsme my dva a naše diskuze, to je snad jasné všem. Ghaně to přeju, byla lepší. Snad bude Baroš na Itálii v pořádku a hezky česky bude provětrávat jižanskou obranu každou minutu. Musím pochválit Petra Čecha, kdyby nebylo jeho, byli bychom svědky nejvyšší prohry českého týmu v samostatné historii.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: Ehm fandila jsem seč jsem mohla ale asi málo, nechci vypadat jako rasista a člen ku-klux-klanu, tak si odpustím nadávky a musím hold říct, že jsme to projeli... No a Itálii musíme dát, i když teda mám pochybnosti, avšak národní čest a sláva udolá doufejme i špagotového reka z jihu... Btw: Proč mám pocit, že na tom celém "slavném" filmu jsme největší atrakcí my dva a naše diskuze? ; )

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Uff, chvíli jsem myslel, že příspěvek kolegyně wera.s hodnotí naše diskuzní příspěvky, ale naštěstí to tak není. Už jsem se lekl, že budu muset použít některé nepříjemné metody k jejímu přesvědčení o opaku. S pohárem Ti pomůžu, nemůžeš ho přeci zvedat sama ;) A dnes povinně fandit našim borcům. Afričany rozneseme na kopytech, čehož se zaleknou Italové a z MS se raději dobrovolně odhlásí.

 (hodnocení, recenze)

uplna sracka..nuda,ziadne napatie...najnexutnejsie bolo iba to,ked tej holke odtrihol ten palec..ale aspon to auto bolo pekne...preto 1*

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: ;DDD Tak to je lákavá představa, už abych začala posilovat, ten pohár něco váží a abych Ti ho neupustila na nohu, to bych vážně nechtěla, zmrzačit takovou světovou celebritu, no to bych si utrhla ostudu... Jinak reklama na "hudební" CD od Gábiny "Rebeky" Partyšové nám viselo před školou a to mě zaručeně probralo při dějepisu, kdy jsem znuděně zírala z okna a najednou bum, a šklebí se tam na mě ona... fuj, nepříjemný...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: No páni, Ester Ládová :) Věříš mi, že bych s Tebou vůbec neměnil? Já ty pokusy o zpěv hvězd českého showbusinessu nemusím. To je pořád samá Ládová, Partyšová a já nevím kdo všechno ještě. My slavnější a chytřejší se musíme takových obrovských omylů vyvarovat ;) A zatím se nám to daří, jak jinak si vysvětlit ten stálý zájem veřejnosti. A MS? To stejně vyhrajeme a 9. července trofej nad hlavu zvedneme my dva, neb to bude hlavně naše zásluha ;)

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: No nám tu obrazovku na náměstí mrsknou možná taky. Mám takové neblahé cukání v levém malíčku, že nám k této události zazpívá jako doprovod i Ester Ládová, ale nechci kecat. A pokud vyhrajemme tak můžu svědomitě říct, že "to zase bude ráno v alejích nablito". Ale já bych to našim stráááááááášně přála. Protože je pořád lepší řešit fotbal než politiku. A taky doufám, že ten psychadelickej lev už nebude prudit a smůlu jsme si vybrali hned na začátku.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: No já zatím viděl všechny zápasy a ze zaběhnutého harmonogramu nehodlám ani jednou ustoupit. Dokonce i v takové prd*li jakou je Bruntál budeme mít na zápas Česko:Ghana velkoplošnou obrazovku na náměstí. To si přeci nenechám ujít... Ještě před zápasem nám v kině pustí Štěstí a vstupné je pouhých 10,- Kčs :p Čeká mne zajímavá sobota :) A co se týče maskota lva, jeho špendlíky způsobily zranění Kollera, remízu Francie a prohru Polska.

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Hal_Moore: No teda! Zase Ti to prznění filmové pásky uniklo, tomu se říká osud! Muhehe včera jsem se na fotbal, ač já jsem zarytá fanynka hokeje (a Edmonton Oilers mi projeli Stanley Cup!!!), dívala a podporujeme naše chlapce, třeba se pak vzchopí i liga. Mno ale co je strašně haluzní a čeho se bojím je ten maskot lev. Má strašidelný oči, určitě za nimi skrývá svoje temnější a neplyšovější já a když se nikdo nedívá, tak zabodává špendlíky do woodoo panenek týmů na mistrovství...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Saishi: Opětovně se omlouvám za zdržení celého komunikačního cyklusu, ale právě probíhající Mistrovství světa ve fotbale mi ubírá spousty času. Ale zpět k věci :) To, že jsi neměla sílu vypotit nic inteligentního z názvů filmů je neodpustitelné, leč odpuštím Ti ;) Ale přeci jen jeden název jsi napsala - Šifra mistra Leonarda. Tak, nyní mám povinný minimálně jeden název za sebou i já a můžeme se věnovat přijemnějším věcem... House of Wax stále ještě nemám za sebou, ale čím víc se blíží datum promítání, tím více jsem otráven, neboť naši studenti si vybrali Paris namísto V jako Vendetta...

Související novinky

Dracula zase trochu jinak

Dracula zase trochu jinak

10.02.2011

Nejslavnější příběhy mají tu smůlu (nebo štěstí?), že se tvůrci pořád snaží o jejich nová, originální zpracování. Někdy to vyjde, někdy vznikají bizarní projekty. Stokerův Dracula není výjimkou – z… (více)

Reklama

Reklama