Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (více)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Náhodou se ke mně dostalo DVD s českým dabingem a tak jsem tento horror shlédl. Bohužel jsem si už nepamatoval I. část a jelikož tato část na tu předchozí navazovala, měl jsem v tom trošku zmatek. Kdo byl strýc, bratr, táta.... .....ale sestru jsem poznal :-) Jelikož horror je starý 23 let, zvuk byl dost otřesný, musel jsem vypnout domácí kino, protože by mi to rozervalo uši. Ale jinak průměrný film..... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Film tak neskutečně hloupý, že by mohl být považován za velmi sofistikovanou parodii. Člověk nestačí valit oči, když mu jeho jinak oblíbený režisér servíruje hned několik docela dlouhých flashbacků z prvního dílu (vzpomíná dokonce i pes!!!), hlavní hrdinové jsou banda tupců, kteří by měli mít na čele napsáno "ZAB MĚ!", jednou z postav je slepá krasavice (škoda, že celou dobu oblečená) atd... Nejlepší na tom ale je, že se na tu blbost docela dobře kouká (Craven zkrátka točit umí) a člověk se nenudí. Hodně zábavný trash. ** 1/2 ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Leta, ktera ubehla mezi prvnim a druhym dilem, jsou hlavne v prvni polovine sakra znat. Misto pomerne pestre slozene rodiny nastupuje particka teenageru, kteri jsou, az na to ze jeden je slepy a jeden par jsou negri, uplne stejni. Holt osmdeasta leta. Osobne nechapu, proc se Craven po uspechu NOES poustel zrovna do pokracovani Kopcu. Rozpocet vystacil evidentne pouze na zapujceni autobusu a tri motorek a tak si uzijeme mnoha minut vzpominek na prvni dil. Vzpomina kluk co prezil, holka co prezila, pes co prezil....Jo, jo ten vsemocny pes z prvniho dilu se vraci a je jeste vic ve forme. Bohuzel se to same neda rict o Plutovi, ten je tentokrat zcela zastinen svym novym pribuznym. Abych ale jen nepomlouval, neni to ani zdaleka tak spatne, jak se na prvni pohled zda. Ke konci atmosfera pekne houstne a nektere sceny se slepou divkou v doupeti kanibalu jsou vynikajici. Celkove asi stejna zabava jako prvni dil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vedľa. Netrafil.“ Prvému Cravenovmu dielu dávam 80% predovšetkým za zásluhy: je to jeden z prvých hixploitation, čo je jeden z mojich najobľúbenejších hororových pod-žánrov). Ale toto pokračovanie je fakt mimo. Postavy: nesympatickí zakomplexovaní frajeri na motorkách s malými pinďúrmi, slepé panny ustráchane „cítiace prievan“ a Afroameričania, ktorí v amerických hororoch slúžia len na jedno (ak nie sú Candyman). Výprava: pár chatrčí a skaly. Občas (VEĽMI občas) to relatívne chytí dych (gore, vlčiak), ale inak snímka krajne zostarla (pritom napr. VYSLOBODENIE nie, takže sa nedá operovať vetou „všetky filmy časom zostarnú“. Niektoré sú nadčasové.). Postavy po miliónty krát kráčajú nocou a pýtajú sa „Je tam niekto?“, pritom dobre vedia, že miesto je zamorené zmutovanými kanibalmi. Nechutnú korunku Wesovmu ukážkovo zbytočnému hlúpemu filmu nasadzuje ale až nestrašidelné Zlo – žiadne parádne masky, ako v remake Alexandrea Ajau, len škaredí chlapi v kožuchoch, ktorí nielenže vedia rozprávať, ale dokonca majú zmysel pre humor a jazdia na motorkách. Fakt hnus. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

S druhými Cravenovými Horami jsem měl tu "čest" již před lety, bez znalosti první části, a byl jsem naprosto otrávený. A ač svému pubertálnímu vkusu nedůvěřuju na sto procent, v případě tohoto filmu jsem si věřit měl. Bizarní hloupost se šklebícím se a křepčícím Berrymanem a hlasem v křoví neustále přešlapující mezi trapnou fraškou a hloupou sračkou a někdy se ony přívlastky prohodí. Napadá mě ještě několik šťavnatých vulgarismů, od domrdaných pičovin po dokurvené kokotiny, ale vzhledem k blížícímu se spuštění POMOvy pičiprosté databáze bych se nerad dostal na černou listinu a raději na to seru. Jo a vodpad, vole. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama