Reklama

Reklama

Noc králíků

  • USA Night of the Lepus (více)
Trailer

Obsahy(1)

Colea Hillman má v Arizoně ranč, který mu napadají králíci. Povolá si na ně zoologa Roye Benetta. Ten začne se vstřikováním hormonů a geneticky zmutovanou krví ve snaze vyvinout metodu, která naruší králičí reprodukci. Jeden z testovaných králíků ale uteče a nakazí ostatní králíky, ze kterých se stávají masožravé bestie. (Hans.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kříženci divokých a domácích králíků se přemnožili a páchají škody na farmách. Cestou je způsob narušení jejich reprodukce pomocí hormonů a geneticky zmutované krve. Když se jeden z testovaných králíků dostane na svobodu, spáří se s těmi venku a výsledkem jsou mutanti velikosti vlka, co mručí jako lev. Jsou zabijáci, ale maso až tak s chutí nepožírají, spíše mají potěšení ze zabíjení. Jednou z prvních nalezených obětí je roztrhaný řidič. A pak už se mrtvoly jen vrší včetně rodiny s dvěma dětmi. Útoky jsou krvavé a prudké, což na vlastní kůži pozná nejen obsluha benzinové stanice. Zuřiví králíci zaútočí na stádo koní, pronásledují i splašené krávy. Jejich zastavení si žádá pomoc ozbrojených složek. Z dnešního pohledu místy úsměvné, ale lépe to asi v té době z hlediska speciálních efektů natočit nešlo. Samozřejmě některé věci by nefungovaly. Zkuste přijet do autokina a vyzvat diváky, aby odjeli, že se k nim blíží vraždící králíci.... Původní 2 hvězdy jsem navýšil ještě o dvě, jelikož jsem byl spokojen. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal horor,kde králici budou mít velké tesáky a budou pořádně slimtat,ale tvůrci jim nechali jejich neviné tvářičky. Nevadí,film sice nemá moc gore,vlastně jen nějaká zakrvácená těla a tlamy králiků,kteří jsou schopni,klidně proskočit i oknem. Ale máme tu obří králičí kurvy,které se s nikým a ničím nepářou,ale berte rok 1972 takže velkolepé akce nečekejte,jen místy dragované napětí. Ale nápad s králiky nebyl špatný,ve stejném roce vznikl dost blbý snímek Žáby,který mě spíš zaujal svojí stránkou co,kdyby v džungli začly zvířat vraždit a žáby se na tou koukaly. Ale zpátky k vraždícím králikům,závěrečná střílecí scéna a zabijení káliků alektrickým proudem mě přinutila dát čtvrou hvězičku,přesto se nejedná přímo o 80%snímek,ale lepší než nějaké nudné zvířecí trilery ze 70.let vysílané Primou na nedělní odpoledne. Z dnešního pohledu se může jednat o směšný horor,ale jak by jste se tvářily vy,kdyby vás velcí králici začli kousat do prdele,režisér pracoval s čím se dalo a udělal docela dobrý horor pokud se jedná o 70.léte,vzniknout to v 80.letech a byl ´plně stejný hodnotil bych to o dvě hvězdičky méně. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nynané čumáčky celé od krve, to je mnohem lepší, než snaha o deformované králičí mutanty, kterých jsem se na začátku bál. Tvůrci skvěle vyjebali s efekty a prostě na vás budou útočil normálně vypadající králíci, pouze velikosti statného prasete. Skvěle nastříháno, minimum trapných efektů a úžasná památná scéna na závěr: Hromadná likvidace těžkými kulomety a elektřinou. Neprávem opomíjený zvířecí horor. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Opravdu ultimátní sračka - zvířátkový horor, navíc s králíky a ještě k tomu ze 70. let, čili s mizernými efekty. Zlověstně vypadající armáda králíků, natočená zespodu zazoomovanou kamerou mezi modely ve mě svým amatérismem vyvolávala záchvaty smíchu, a závěrečná střílečka a past na železnici byla docela dobrá, proto nemám srdce dát odpad. Ale jinak ruce pryč. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla bžunda obrovský králíčči jsou chundelatí a vraždící. Prostě paráda. Jen škoda čekal jsem že budou nějak zmutovaný a ne že o budou takovýhle tintítka. Nicméně tvůrci byly asi správně ujetí přijít s takovýmhle nápadem. Ne že by mě film nijak extra bavil, ale za ty králíčky dám prostě 3*. Jo a má to dobrou atmosféru ale ta je na nic, když se půlku filmu smějete jak idiot. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama