Reklama

Reklama

Noc králíků

  • USA Night of the Lepus (více)
Trailer

Obsahy(1)

Colea Hillman má v Arizoně ranč, který mu napadají králíci. Povolá si na ně zoologa Roye Benetta. Ten začne se vstřikováním hormonů a geneticky zmutovanou krví ve snaze vyvinout metodu, která naruší králičí reprodukci. Jeden z testovaných králíků ale uteče a nakazí ostatní králíky, ze kterých se stávají masožravé bestie. (Hans.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Nynané čumáčky celé od krve, to je mnohem lepší, než snaha o deformované králičí mutanty, kterých jsem se na začátku bál. Tvůrci skvěle vyjebali s efekty a prostě na vás budou útočil normálně vypadající králíci, pouze velikosti statného prasete. Skvěle nastříháno, minimum trapných efektů a úžasná památná scéna na závěr: Hromadná likvidace těžkými kulomety a elektřinou. Neprávem opomíjený zvířecí horor. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla bžunda obrovský králíčči jsou chundelatí a vraždící. Prostě paráda. Jen škoda čekal jsem že budou nějak zmutovaný a ne že o budou takovýhle tintítka. Nicméně tvůrci byly asi správně ujetí přijít s takovýmhle nápadem. Ne že by mě film nijak extra bavil, ale za ty králíčky dám prostě 3*. Jo a má to dobrou atmosféru ale ta je na nic, když se půlku filmu smějete jak idiot. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Holé (i když v tomto případě chlupaté) utrpení. Pokus o seriózní horor o „přerostlých zabijáckých králících“ s áčkovým obsazením naprosto ztroskotává už na elementární úrovni nezvládnutého konceptu a faktu, že chundelatí králíčci zkrátka nikoho nemohou děsit, ať už mají třeba i dva metry. Kdyby to byla komedie, tak ok, ale toto je myšleno zcela vážně a herecké osazenstvo se podle toho chová - tak očividně znuděné a neúčastněné herecké výkony jsem dlouho neviděl. Zdá se, že všichni si byli vědomi stupidity celého projektu a neměli sebemenší tvůrčí elán. Další věc je, že Noc králíků absolutně postrádá dějový spád, pokud se o ději vůbec zde dá bavit - ono sledování hordy králíků, jak dupe po miniatuře městečka, rozesměje v první minutě, ale potom už je to jen otravné. No a finální řešení králičího problému už je jen třešnička na dortu pro obdivovatele špatných filmových nápadů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Noc králíků“ je už svým námětem tak krásně béčková, že z ní prostě nemohlo vzniknout něco, co bude filmařsky skutečně skvělé. Ale přesto se tvůrcům podařilo natočit film, který je v tom, jak je béčkový, prostě povedený a dá se na něj koukat. Scény s králíky, kteří trochu vyrostli, jsou docela dobře zvládnuté, i když je vám celou dobu jasné, jak trikovou stránku dělali. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o zvieratách, ktoré agresívne napádajú a zabíjajú ľudí. Páčia sa mi naturálne animal horrory. Bol som svedkom vyčínania vraždiacich žralokov, krokodílov, aligátorov, piraní, krakatice, kosatky, psov, vlkov, levov, šabľozubého tygra, medveďa, varana, netopierov, vtákov, hadov, včiel, mravcov, pavúkov, slimákov a všelijakej ďalšej hávede. Mal som pocit, že už som videl všetko, že už ma žiadny vraždiaci zver nemôže prekvapiť. Až do chvíle, keď som si prečítal veľmi kladný komentár ku snímku "Noc králikov" (Night of the Lepus), ktorý zverejnil môj obľúbený užívateľ, horrorový expert, darkrobyk. Vzbudil vo mne zvedavosť. Zatúžil som vidieť zmutované zabijácke zajace. Film som si stiahol a pozrel. Takže môžem i ja skonštatovať, že je to starý, poctivý, béčkový, trojhviezdičkový animal horror. *** ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama