Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý, cílevědomý právník Soames Forsyte (Errol Flynn) si vzal do hlavy vzít si za ženu atraktivní klavírní učitelku Irenu (Greer Garson). Po dvou letech neoblomného dobývání se Irena poddá a ačkoliv Soamese nemiluje, přivdá se do zámožné rodiny Forsytů. Irena se snaží jak jen může, když si ale Soames uvědomí, že si nemůže její lásku vykoupit materiálním blahobytem, narůstá jeho zahořklost. (MacGuffin)

(více)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

That Forsyte Woman je první adaptací proslavené Galsworthyho ságy. Nejprve jsem viděla moderní mini sérii ve dvou epochách, která vyprávěla celý příběh od dětství June až po romanci Fleur. Toto je příběh romance Irene, která stojí v centru vícegenerační tragédie. Půvabná Greer Garson trpí v manželství s bezcitným Errolem Flynnem... A pokud je toto snímáno v Technicoloru, nelze být než nadšen. Škoda jen té prokleté londýnské mlhy! ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Mladý, cílevědomý právník Soames Forsyte (Errol Flynn) si vzal do hlavy, vzít si za ženu atraktivní klavírní učitelku Irenu (Greer Garson). Po dvou letech neoblomného dobývání se Irena poddá a ačkoliv Soamese nemiluje, přivdá se do zámožné rodiny Forsytů. Irena se snaží jak jen může, když si ale Soames uvědomí, že si nemůže její lásku vykoupit materiálním blahobytem, narůstá jeho zahořklost... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne, hodne tu na databazi precenovana spolocenska konzervacka, nic vynimocne ani po rokoch, i scenar je tuctovy, takych scenarov pise sam zivot do aleluja   : 50 % ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Errol Flynn, Robert Young, Walter Pidgeon a mezi nima nebohá Greer Garson .. Jen nechápu proč si proboha Irene toho Soamese brala, takhle to muselo dopadnout .. Nu ale podívaná parádní, hlavně v druhé polovině filmu .. Flynn se tváří, že by nejradši zabil celou zeměkouli ...,-) Konec kupodivu překvapil ... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama