Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo Walker neboli Komissar X (Tony Kendall) a jeho přítel Tom Rowland (Brad Harris) pátrají po zloději klenotů, který se snaží zmizet na světové výstavě v Montrealu. Spousta akce, zábavy, tajní agenti a ďábelští zloději, to je vše co ve filmu najdeme. Setřást komisaře však nebude snadné. (Karlos80)

Recenze (3)

Isard 

všechny recenze uživatele

Kommisar X se opět drží při zemi a zápletka nám připomíná, že původně se mělo jednat o konkurenci Jerryho Cottona. Příběh se tudíž (opět) obešel bez maskovaného padoucha s podzemní skrýší, ale nijak neurazí. Klasické ingredience série zůstávají – spousta zábavné akce i humoru. Film se odehrává v Kanadě, která sice není příslibem nějaké exotiky, nicméně Expo a velké rodeo nabídly více než dost zajímavého. Kommisar X tentokrát v podstatě opustil svoje eurospy kořeny, ale pořád nabídne zábavy více než dost. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

V pořadí pátý film ze série o "Komissarrovi X" v produkci Thea Maria Wernera, v hlavní roli s Tony Kendallem. Dnes už notně zastaralá a triviální Eurospy, kde ale není nouze a zábavu a akci, která je místy značně sýrová, film má ale docela svižné tempo, takže se člověk ani nenudí. Režisér Gianfranco Parolini je zde v titulcích uveden pod svým pracovním jménem Frank Kramer. Jedinečná příležitost vidět dobové snímky ze Světové výstavy Expo v Montrealu. Průměr, kdy zatím nemohu srovnávat s ostatními díly. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama