Reklama

Reklama

Shameless

(seriál)
Velká Británie, (2004–2013), 111 h 19 min (Minutáž: 43–77 min)

Tvůrci:

Paul Abbott

Hrají:

David Threlfall, Rebecca Atkinson, Elliott Tittensor, James McAvoy, Maxine Peake, Dean Lennox Kelly, Corin Redgrave, Annabelle Apsion, Anne-Marie Duff (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(139)

Obsahy(1)

Chatworth Estate v severní Anglii není rajskou zahradou, jak u každého úvodu lakonicky oznamuje Frank Gallagher, otec 5 dětí, alkoholik a nihilista... Jenom jedna z mnoha postaviček barvistého sousedství vesměs žijícího ze sociálních dávek a zmítajícího se ve všech neduzích současné britské společnosti. Seriál na půlceste mezi rodinnými sitkomy typu Bill Cosby Show a šíleností Little Britain s černým britským humorem a nevybíravým jazykem až na kost... (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele ajfelka k tomuto seriálu (1)

Shameless (2004) 

K seriálu jsem se dostala proto, že jsem byla zvědavá na herecké kreace Jamese McAvoye. A musím říct, že jsem si během první série oblíbila všechny postavy a seriál se během jednoho týdne zařadil k mým oblíbencům. Takže po dvou sériích 5 hvězd, další série bez Fiony a Steva už mě tak nechytly, ale furt jde o nadprůměr v seriálové tvorbě. Jen škoda, že ho u nás mnoho lidí nezná a asi hned tak znát nebude, televize se vrhly na vlastní tvorbu a jde to do kytek... Ale je třeba k tomu anglických titulků, jinak vám unikne něco podstatného. ()

Reklama

Reklama