Reklama

Reklama

Shameless

(seriál)
Velká Británie, (2004–2013), 111 h 19 min (Minutáž: 43–77 min)

Tvůrci:

Paul Abbott

Hrají:

David Threlfall, Rebecca Atkinson, Elliott Tittensor, James McAvoy, Maxine Peake, Dean Lennox Kelly, Corin Redgrave, Annabelle Apsion, Anne-Marie Duff (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(139)

Obsahy(1)

Chatworth Estate v severní Anglii není rajskou zahradou, jak u každého úvodu lakonicky oznamuje Frank Gallagher, otec 5 dětí, alkoholik a nihilista... Jenom jedna z mnoha postaviček barvistého sousedství vesměs žijícího ze sociálních dávek a zmítajícího se ve všech neduzích současné britské společnosti. Seriál na půlceste mezi rodinnými sitkomy typu Bill Cosby Show a šíleností Little Britain s černým britským humorem a nevybíravým jazykem až na kost... (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele lucijelucije k tomuto seriálu (1)

Shameless (2004) 

Když sleduju tento seriál, a tento způsob života, jako bych se vrátila do svého malého městečka, do své hospůdky, k přátelům, ke svému dřívějšímu postoji, prostě jako bych se vrátila k lidem se kterýma jsem zažívala obdobné problémy, a obdobné party. Je to městečko kde se téměř všichni znají..v tomto opravdu reálném způsobu života se doslova vidím..a líbí se mi jak je zde zvýrazněno, několik pospolitních společností, jedni chudí, druzí bohatí přesto velmi sevření do silného pouta jak rodinného tak sousedského..výborně zpracováno..nic zbytečně přehnaného, trocha černého humoru, trocha nenávisti, lásky, závisti a radosti nad maličkostmi tak jak to v životě prostě bývá..navíc je zde zvýrazněna britská komunita, různých sociálních skupin..tento seriál nemá chybu!!! ()

Reklama

Reklama